Re: VFC M4

Tak ty jo,páč jsi to věděl....ostatní nejspíš ne. A ty zas nevíš co dát na Baxhop když začínáš.
No ty seš dobrej,jak to mám vědět když jsem to nikdy neviděl,jestli to tam půjde nebo ne? :lol: to musíš vědět ty.Jde to oměřit.Na tý M4 je blbá ta komora,resp.ta konkáva co na to tlačí-jestli tlačí jak si myslim,tak to bude blbý a podle střelby to tomu nasvědčuje. Kdyby se to tlačidlo změnilo,nebo upravilo,případně vyměnilo za jiný tlačení-ale nějak jako opravdu dobře,tak by to muselo makat jak brus ať už na tý A+ a když by se dalo dát flathopový,tak na ML.Podle mě ta gumička pro aeg na to nebude dobrá,určitě to není hybrid ten držák ani hlaveň.Má otevřenej vstup a nebo nemá? Hlaveň je asi klasická jako na GBB ne-bez okýnka. Některý hlavně pro VSR-SHS tušim maj taky jen okýnko,to se dá sundat a udělat jako to má klasická GBB ať už starý WA a nebo WE-starý WE,ML, PDI,KJW,ratech, atd.Lítá to líp.Nejspíš tam bude pasovat open bolt-podle trysky a nebo pistolová.Musel bych vidět trysku,hlaveň,přítlačný ramínko a hopový elementy s komorou a v nějakým měřítku abych si to podle toho spočítal jestli jo a nebo ne.Správně by tam, měla bejt jen Baxová hopguma. Koukni ještě někde na weby co nabízej díly na VFC jestli tam něco takovýho je.Přece musí existovat něco lepšího než to co dávaj,vždyť musej už vědět že to co udělali je už dávno za zenitem. S takovýmhle hopem se už dávno konkurovat nedá.

Kouknul jsem do manualu a je to tam zajimave. Anglicky je to obycejne adjustable hop up a francouzky je to hop up regable,bax . Ja si myslim ze to je blbe. Navic kdo by dneska v roce 2016 novy zbrani udelal takovej hop.
Only in death does duty end.

skype3x3 píše:mozno by stalo za to vyskusat vyhodit ten pritlacny drist a dat tam bud klasicky pritlacny valcek alebo od OHM od ML (niekto to vola aj omega...)

Ten od ml sem tam teď zkoušel a stejně to nejde, klasickej nemám..
GHK MK12 mod 1
GHK MK18 mod 1
WE G17