Jo střílení jen samo pro sebe je taky moc fajn.Ona akce je málokdy dobrá,právě proto,že se tam střílí.Je vždycky nějakej plán,ale ten je po první ráně hned úplně na nic.Všechno šlape do první rány.Pa je to zase na hovno a ještě se pohádáme.To mě nebaví.My začli vždycky nad mapou,určili postup a právě jsme tam měli-zařadili nějakej ten barák nebo "něco" kde je potřeba ta zbraň prostě vybalit a dělat aspoň ten postup.
No, jednu kurva dobrou historku mám takhle z prosince-ledna tuším....

Vydali jsme se na nějakej průzkum kaňonu jen s Jiříčkem,že prej je tam opuštěnej a rozpadlej mlejn a že tam budou enemy něde v okolí a snad že na mlejně maj základnu....Tak mrzlo až praštělo a my v bílých převlekáčich,bílejch mikymausech s largovou alicí sáhovali ke mlejnu. Tedy já s Jirkou only.Páč víc nás nebylo.Enemy mělo bejt údajně taky málo maximálně 4. "tak to dáme ne jsme přece rangers". Záhy vidíme v zátočině ten rozpadlej mlejn. A taky kouř,páč tam teda asi topili. "Hovada" vypadlo z Jirky " to si můžou rovnou vykopat jámu" "Asi nepočítaj že je půjdem vyprasit tak brzy a nebo vůbec že přijdem v takový kose" " No tím líp,bude to jednodušší"odvětil. připlížili jsme se na dosah a jedinkrát někdo vylez ven,jen se rozhlíd vylil konvičku s horkou vodou,nabral sníh do konvice a zase zalez. "Ani převlekáče si blbec nevzal, natož zbraň,jsou si moc jistý,to bude nářez"... se smíchy tetelil Jiříček. Já se jen zubil.

Fakt měl na sobě normální šosák,byli jsme u něj tak 20-30m. Tak poslední přískoky ke dveřím.Bylo to takový jako na rychlo zflikovaný a okno mělo místo skla igelit...kývli jsme na sebe,já vykop dveře,Jirka hází granát s výkřikem "průzkum bojem" a schovali jsme se za futra,po výbuchu jsme oba vlezli do dveří a vykropili co se hejbalo.

ale už mi to přišlo nějaký divný.Nikde ani zbraň krom nějakýho velikýho bodáku u dříví a výbava vesrkze čundrácká.

vůbec jsme netušili,že jsme se ocitli o mlejn vedle.

asi tak o 2km.Tak jsem jen řekl "Aha, tak sorry" a byli jsme v tu ránu fuč. Teda řehtali jsme se dost a řek bych že tam ty čundráci ještě teď budou s otevřenou hubou civět co to tam přišlo za magory.
U druhýho mlejna jsme byli za chvilku. Taky tam byli jen 2 kluci ale to už by byl jinej příběh.