Re: VFC M4

veteran píše:Od toho se všechno odvíjí.Když je tam jinej hop musí tam přijít něco jinýho co tam správně patří.Ono to samo nějak splácat jde vždycky a bude to "nějak" střílet a někdy i uspokojivě vzhledem k daným možnostem.Ale když pak nandáš součástky co tam správně maj bejt a nejsou zmršený,tak je to rozdíl jak prase oproti těm "vychytávkám" co se s nima ještě pěkně nazlobíš.

Beeps,jestli na místo jehláku vezmeš brusku....bude to samo lepší-jako povrchově,žádnej odrb atd,ale dej velkej pozor!!!! jestli to tu gumu sežere,tak ti to může taky pěkně namlátit i kotouček se může roztrhnout jestli půjde o stojanovou brusku.Lepší ta maličká modelářská. Gumku nasadíš napevno na nějakej trn a upneš do svěráčku, pak velice opatrně a jemně odbrousíš.Furt koukej jestli se guma nesvlíká z trnu,budeš must i přidržovat,najednou to udělá,bzzm a je to v prdeli.Jde to ubrousit i v ruce a to obzvláště opatrně.Prsty už ti nenarostou jako ještěrce ocas. :!:

Hele tohle nechám jako poslední možnost :D na poště mám už tu A+ gumičku tak pro ní po práci sjedu a u mladý to předělám a na blind potáhnu na akci tak mi držte palce ať to vyjde :D ještě sem našel kdyžtak gumku na vyzkoušení http://shop.ehobbyasia.com/falcon-doubl ... Mu6NlXhBaQ ta by měla bejt stejná jak si sem dával tamtu.
GHK MK12 mod 1
GHK MK18 mod 1
WE G17

Ok,Takže jsi něco našel,to je dobře,akorát škoda že neukázali vnitřní uspořádání a oni ho většinou ukážou. Doufejme že to bude ono.Pak by to byla úplně jiná káva.Páč to co jsem postoval já, mi podle pohledu do vnitřku vůbec jako pro Bax nepřipadá. Každopádně palce držet budu. Falcon nemá zlý věci,ta gumička by měla být lepší než originál na 100% pokud bude baxová. Píšou že VFC VR16 tak jestli máš ten typ co píšou měl bys bejt za vodou.

Jen u MP5SD jsem nechal základní hlaveň protože jsem nenašel o stejné velikosti ML nebo ratech, protože tam vnitřní hlaveň centruje a drží tlumič. Jinak na všem jsem měl správnou kombinace gumičky a hlavně. Je jasný jak to má být, je to tu pořáad dokola jak by řek Vet.

Jinak zpátky k VFC M4, kde jste našli že je to Bax? Je to podle mě úplně normální komora na VSR styl hlavní a gumiček. Jediný rozdíl je jak funguje štelování hopu. Utahováním imbusu ( jako mají i WE M4) se od sebe oddaluje samotná komora a takový kovový blok, který se zastavuje ve vnější hlavni a má tam tu velkou pružinu, aby přirozeně tlačil zpátky ke komoře. Tím, že se utahuje ten imbus/červík, tak se od sebe oddalují ty dva kusy a vytváří se páka na ramínku, ten druhý kus s velkou pčužinou má nakonci udělaný náběh do kopce, takže čím dál jsou od sebe komora a ten kus, tak se nedělá páka a nedělá přítlak, jakmile člověk povolí červík, tak se ty dva kusy k sobě přibližují až začne ramínko klouzat nahoru po tom kusu s pružinou a na druhý straně tlačí ramínko s přítlakem dovnitř komory.
Only in death does duty end.

Beeps to nekde nasel na netu. Z tvyho popisu to Honzo nepoznam co a jak chodi kdyz jsem to nikdy nevidel. Bylo by divny davat tam konkavu nebejt tam bax nebo flat. Ale mozny je vsecko. Ze to neni flat je 100% to uz vime. A davat konkavu na horni hop je blbina,ale jak rikam,trebas meli nejakou ptedtuchu ze by to mohlo chodit lip. U rejzozroutu nikdy nevis co je trkne. :)
Dneska je takovej fucak ze stejne nejde nic posoudit jak to lita. Byli jsme na treningu s dalo se tak na 50m strilet celkem obstojne a to jen tezkym strelivem. Beeps tam bude mit asi 0,36g. Taky pochybuju ze neco bude moct posoudit. Pocasi stalo vubec za vyliz. Ale uzili jsme si to a sranda byla. :)

Že je to bax mám napsáno v tom manuálu co sem k tomu dostal :) zatim nemůžu říct jestli to střílelo dobře nebo ne protože foukal vítr jak prase ale mam takovej pocit že to zase litalo kam chtělo :D na akci sem se trefil snad jen jednou.. to mě trošku štvalo.. no možná trošku víc :D a ta a+ gumka je asi 1. Gen protože měla to ramínko
GHK MK12 mod 1
GHK MK18 mod 1
WE G17

Jestli mela bocni kridylko tak to byla 1generace. Tusil jsem ze poznad taky prd jako my. Ja mel nastreleno a vypadalo to jako kdybych nemel. Ano dalo by se rict ze si to delalo co chtelo. A to jsem strilel 0,4g :(

Jo vikend byl prisernej na strileni, ale pritom na litani v lese to bylo dobry. Ja vymenil pritlak za omegu a sesteloval to z okna, ale na poradny test jsem se nedostal. Tak uvidime snad se vitr nejak uklidni a bude to v poradku.
Only in death does duty end.

:lol: tak ono je to napsaný v návodu že to má Bax jo?No to je dobrý,a proč s tím maj teda lidi problémy?To nečtou nebo co? Se tady moříme co s tím,kde je chyba a ono je to napsaný v manuálu.To bych fakt blil. :lol:

tak já sem ho kdysi jen prolít abych tak nějak věděl a moc sem ho neštudoval :D ještě bych potřeboval radu, nebo odkaz, kde seženu tu a+ gumku 2. gen? ono na těch fotkách co maj na shopech je víceméně prd poznat..
GHK MK12 mod 1
GHK MK18 mod 1
WE G17