Když to tak čtu to všechno pro a proti-dík Skype žes tam měl ty dodatky a dovysvětlivky...tak je to přesně jak říkám,něco tomu chybí a není to prostě ono.Nikdy to nebude ono žejo,vždycky musim někde slevit.(nepočítám sem HPA a ostrý verze,to už ono je). a taky to,že nikdo kdo to platil neřekne že to není ono jak si představoval. Jedinej kdo veřejně řekne že narazil a nebo že si to představoval jinak jsem akorát já a teď Skype 3krát3-páč přesně: on to neřeší dá HPA poupraví ráz a střílí, nestydí se za to. Protože teprv s výkonem a pěkným zpětým rázem je to ono.A tady jde víc o ten zpětnej ráz,páč to,že ti to střílí namísto 120m/sec jenom 100m/sec tě až tolik zase netrápí jako pěknej zvuk zpětnýho rázu. Zbraň prostě musí kopnout a to i pistole,jinak si to moc neužijem .Furt to slyším na hradlech: ....."no moc velkej fofr to nemá,ale kope to jak kůň a zvuk je nádhernej,jsem spokojenej"........jasně že úplně spokojenej nebude a pídí se po dalším zvýšení výkonu,ale hlavně že to pěkně kope,to je důležitější....ono když už jsi na akci,tak jestli někoho trefíš není zásadní,ale hlavně jakej máš pocit ze střelby. To rozhoduje.Mě v tuhle chvíli zajíimal ten system jak to dali do kupy a hlavně kde to ojebali že to jde tak dobře.Páč něco ojebat museli.Tak už vím co a jak.Ale každopádně až se mi to dostane do ruky tak to prohlídnu pořádně,páč cokoli by se možná dalo aplikovat a vylepšit všude.Určitě je to zajímavý řešení do kterýho se pustili a jak vidno,tak s úspěchem.Je vidět,že jsou tam lidi co věci rozumí.No a nechaj si to zaplatit teda,páč fakt nevim co je na tom tak drahýho,když je to ještě ke všemu jednodušší než jiný systemy.Bezva,dík za konzultaci.