Tak dneska nadešel ten čas, čas, kdy FAL konečně dorazil domů
Vnější hlaveň, a tělo jsou kovové, ale závěr není, to je nějaká slitina.
Pažbení, pažbička a pažba ok, drží pevně, a nehýbese to, žádná vůle.
Ale to předpažbí, tak to teda vcelku odflákli

jednak teda má vůli, a taky vrže, dvě půlky k sobě, a na těch krajích když na to člověk přitlačí, tak to promačkává, je to takové, no to předpažbí mě docela zklamalo. Co se týče toho transportního ucha, tak je takové docela volné, má teda vůli.
Zbytek se uvidí časem.
Je k tomu standartníí plnička, ne taková ta trubička jak bývá třeba u WE. A je k tomu takový speciální klíč/ nádstavec, který je snad na všechno. Na nastavení mířidel, odšroubování předpažbí, povolení transportní rukojetí, nastavnení hopu atd....
Bohužel jsem to jenom rozbalil, pomazlil se, a musel se jít věnovat robě. takže jsem si prvního dojmu moc neužil

ještě jsem si z toho nestřelil

Zásobník ve zbrani drží, a nemá žádnou vůli.
A místama je celá zbraň taková mastná, i pažbení, taky to mohli utřít od toho oleje

Poslali jste
jiank to vůle nemá, a vypadá to že to je vcelku pěkně slicované, až na to předpažbí teda
Dřevěné pažbení mám slibené u kámoše, co si dělal dřevo na svého AEG fala, , snad mě ho udělá, pak výšlehák, a udělat z toho L1A1. Ale to až někdy v budoucnu.
Zítra tu hodním nějaké fotky, a když mě dovolí čas, tak to konečně otestuju, změřím na chronu. atd.