VFC LAR (FAL) Standart type I
#1Tak se na něj už objeví předobjednávky, a já jsem jeden z těch blbců co si předobjednal..... na BANG BANG shopu kde se objevil jako první, už nejde objednat (vyprodáno) takže lidi po tom asi ryhle šahají. Třeba budu jeden z prvních lidí co ho budou mít v ČR Nicméně do budoucna mě bude čekat předělávka na australsou L1A1 SLR, dřevěné pažbění mě udělá kamarád, který si ho sám udělal na svého AEG Fala. tlumič plamene mě snad utočí na soustruhu druhý známý. Nabíjecí páka snad půjde udělat na 3D tisku. A to jsem nezmínil přemípač střelby a mířidla.... Ne že bych do toho musel hrabat, ale do australkých jednotek ve Vietnamu se to bude muset předělat, protože to je jak pěst na oko. Je to verze z ocelovým vnějškem, tak uvidíme jaká bude pak pozdější "levnější" varianta z nějaké slitiny. Vše se uvidí až to někdy v létě bude v prodeji. Proč jsem to objednal už teď? Vzhledem k celkovém zdražování, to v budoucnu levnější určitě nebude, doprava taky ne, naopak vše se určitě ještě zdraží. Takže proto už teď. Doufám že mě nezklame a nebudu to chtít poslat do světa. Výkon mě až tak vadit nebude, hlavně aby kvalita a zpracování byla opravdu dobrá, Tak uvidíme