od veteran
Koukal jsem včera na ten závěr.... tak ta blbost je vodič,vodí to tu trysku shora. Chytrý,ale nefukční,výkyv tam je furt. Na můj vkus to teda běhá hrozně ztuha,ale to asi bylo tím,že je to nový. Tryska vyjede ze závěru-nosiče závěru a nemá žádnej doraz,alespoň když je celej závěr venku-mimo tělo zbraně.Tak jedině jestli něco není na tom těle,páč to normálně vyjede ven,ale pero to táhne zpátky. Když otočim zbraň,tak vpravo ve směru střelby v díře pro rohlík,je nějakej zobáček,páčka,destička,čudl,tak nevim jestli je to na něco...asi jo,jinak je levnější to tam nedělat.-...Leda že by to drželo jo na fest v ozubech komory,případně v komoře samotný jako dýl přidržený a nešlo moc dobře vytáhnout.Což teda může bejt jestli tam nejsou nadrcený kule,případně poškozenej ozub.Vyzkoušej jak to samotný běhá. Jen trysku do ozubů.Tam a zpátky.Musí to jít volně. Nebo jestli není vytahaná pružina. Příčina by mohla být taky ta,že máš daný hodně na závěr a málo na kuli. Jako plynu. Koukal jsem že v nový M4 není NPAS,ale PPS bych to šacoval,já to prohlíd jen letmo,nerozebíral,jen ten závěr jsem měl venku.Zbraň je to pěkná až na tu pažbu a je sakra lehká oproti mýmu inokatsu. Dobře se to drží i ovládá.Líbí se mi to.Jen ten pojezd trysky v nosiči mi nejde pod fousy,moc to drhne.To se dá vyleštit,ale mělo by to chodit normálně.Leda to vratný pero a nebo je tam nějaká nečistota kdy se tryska zadrhne a jede vzad jen nosič.Případně poškození ozubů na komoře nebo na trysce. Půjčit si od kamaráda celej závěr prohodit a vyzkoušet.Nebo to porozebírat,prohlídnout jako celek zda tam nění nejaký poškození a zas to složit. Pravda je,že když jsem chtěl zbraň zlomit-po vytažení čepu,tak to nešlo už u nový zbraně.Závěr byl už teď jako moc vzadu a muselo se to šroubovákem popostrčit.Tohle by mě teda sralo,ale dá se to vychytat naštelováním...teda mělo by,u inokatsu to jde.