od veteran
No jak tam něco morduješ na tom svěráku bude asi ten kvádřík. To se mi moc nelíbí,fakt se to horko těžko dá trefit na ten radius co by to mělo mít na hopgumu-leda frézu žejo,ale kde vzít. Vzal bych omegu a "něco" spáchal co by jen tlačilo dolů.Konkáva je tam skvělá,ty vůle se vychytat daj,je to pakárna ale dá se to snad. Jestli by nešlo to přepákování kompletně přestavět.Jo jen přímý nastavení odněkud kde je to nejschůdnejší bez nějakýho pružení,vůlí,dorazů atd... u inokatsu je hop vlastně v záběru pořád a to pod pružinkou-pružinka přes čípek tlačí stále na hopgumu!!! Tak to tam musíš vrazit už v tlaku a buď teda nastavuješ že máš velkej přítlak a povoluješ a nebo obráceně. No to je na hovno obojí.Páč se to chvěje pořád a při používání zima léto furt nastavuješ jak vůl. A stejně je to takový syrový,hlavně bez citu nevíš o kolik a kolikrát si na dorazu a nic se nestane. Je třeba zas jinej omot.Nevejdeš se do všech vah kulí co bys chtěl. U WE-HK MP5 je to úplně dokonalý nastavení přímo.Ten hop je dokonce velice podobnej jako má MP5 a inokatsu,jen WE to má přímo na omega váleček a inokatsu to dělá pouze perkem ten přítlak. No to moh vymyslet jenom blbec.A je to komora od ratecha. Ještě bych chápal šroubek a perkem aretovanej,ale takhle....fuj řemeslo brań se.
A ještě jsem si tam všimnul jedný věci. Je tam hopguma v půlce komory jako na tý půlce co nemá křidýlko.To je dost blbý.Já to dělám obráceně. Mám půlku komory co se tam vloží hlaveň s hopgumou a dávám to do tý půlky co křidýlko má, jako to je pevnej základ a pak teprve na to přikládám tu druhou půlku bez křidýlka.Líp se rovná pak hopguma samotná.Může se stát že to tam bude jako zmáčklý někde, přiškrcený,natočený....nebo něco. U komory inokatsu je to ještě blbější tam nejsou půlky,musíš kulatý do kulatýho, držet šroubováčkem perko a strkat dovnitř-hovno vidíš zda to jde rovně a na správný místo,kousek cukneš drbneš perko a nebo bzzííí a perko je v tahu a kde vzít další se stejnou tuhostí,jinak štelung je jak u MP5 WE přes excentr jen pákou-jednou pákou,takhle s těma navíc je to děsný.To fakt nevychytali.