Re: VFC M4

To nemusíš, základní hlaveň už mám odzkoušenou i se všema gumkama co sem měl po ruce.. a teď už mi to dělá i stou PDI která mi předtim šla asi nejlíp :D hele zkusim tam ještě tu gumičku pro to VR16 až mi přijde, abys kdyžtak zbytečně nekupoval celou komoru jako já :) jestli to chápu tu gumičku tak k ní nepotřebuješ ten přítlačnej váleček protože ten už je na tý gumce
Obrázek
GHK MK12 mod 1
GHK MK18 mod 1
WE G17

Super diky za info. Aspon nebudu ztracet cas. No uvidime jaka bude. Jako jedinej rozdil vidim v tom, ze to ma pritlak presne v miste kde to ma byt. A snad to vyjde i na raminko v komore. Ale jestli to vyresi tu nepresnost a naladovost, to nevim.
Only in death does duty end.

Tak jsme s Jindrou možná došli k tomu proč to tak blbne, je to jen teorie a testovali jsme jí, jenže znáte to výsledky a důvody si člověk může překrout aby mu to sedlo na tu teorii :D Takže tohle berte s velkou hrstí soli, jak říkají amíci.

Přítlak funguje tím imbusem, který nahoře tlačí ven z komory a posunuje ten protikus od sebe, když utahujeme a zase když ho vyšroubováme ven, tak se protikus vrací ke komoře díky pružině, která je zapřená o vnější hlaveň zevnitř. Problém je nejspíš v tom, že ten imbus tlačí jen v jednom bodě a ten druhý kus se jakoby seká o hlaveň. Takže když utáhnu imbus, měla by se komora oddálit od protikusu, to udělá asi jen v tom místě toho imbusu a vespod se trochu zasekne, tím pádem se to vzpříčí naklní a v tom vybrání pro ramínko, to paradoxně se nakloní a přitlačí svým náklonem ramínko a hopuje to víc místo toho, že jsme chtěli ubrat hop. To se srovná až po několika vystřelech a otřesech, kdy se to srovná a rovnoměrně to bude tlačit díky pružině. Je možný, že to nebude kvůli tomu tlaku v jednom místě nikdy 100% stejně tlačit, může se to blowbbackem rozhazovat. Ale při testování, jsem po štelování hopu vystřelili vícekrát a sedlo si to. Takže tak, myslíž Beeps, že by to mohlo být ono? Jinak jsme to s Jindrou nastavili ke spokojenosti obou zůčastněných.

Řešení teoretický by bylo dát nějakou pružinu mezi komoru a ten posouvající se kus, ale to je jen teorie.
Only in death does duty end.

No jako teoreticky by to mohlo být, já sem tohle zkoušel dělat jen v ruce tak že sem ten protikus tlačil proti hopce a imbusem povoloval, bylo vidět že se se ten protikus docela zkosí jak to tlačí jen ten červík na jedný straně,ale bylo to hrozně nepatrný, tak nevím no..
GHK MK12 mod 1
GHK MK18 mod 1
WE G17

Tak jo chlapci dneska mi přišla jak gumička tak i hopka, ale nemám čas to zkusit jen sem dal do původní hopky tu gumičku falcon a ten výběžek sedí :) hopka se zdá rozměrově shodná tak uvidíme :)
GHK MK12 mod 1
GHK MK18 mod 1
WE G17