Re: CG/VFC FNX-45

No Martine je to možná tim ze uz je stara ja koupil nedávno uplne novou což vis a nemůžu si ji vynachválit akorat se hýbe spoušť do strany ale nema to vliv jinak na měření s 0.30 to dávalo cca 90-100 m/s což je hodne dobry a když jsem zkoušel dostrel tak na 50 metru jsem z 15 ran na a4 papir trefil tak 12 což je hodne dobry tohle se mi se žádnou záložkou nikdy nepodařilo každopádně chci tam dat gumu a hlaveň ale nevím jakou

Na 50m A4 z 15 ram 12krát trefil? No to už bych tam nic nedával. Dává to 90-100m/sc? Dává,tak to stačí záložka super.JInak jedině nějakou ML hlaveň nebo PDI a zatím jen hopgumu A+ až přijdou komponenty tak hopgumu ML.Jestli to tam vůbec pasuje.Ale fakt asi bych to takhle nechal.Tohle tu nikdo nedává.Takhle tu téměř nestřílej primárky,natož záložka.Super kup chlape.

To kazdopadne Rene, ono buhvico s ni majitel pred tebou provadel. A jsem rad, ze to s tou presnosti potvrzujes. V ty bych rekl, ze to je nedostizna pistole.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sgt Martin "Hootch" Bouda
3d Force Reconnaissance Company 1966 - 1970
USMC Force Reconnaissance Units 1942 - 1995

Zdravím tak jsem taky majitelem FNX a můžu říct že po menším upu hlavně pdi nerez 6.01,autobota a vratný pružiny hodně supr až jsem s přesnosti překvapen.Ale mám dotaz na majitele.Má výstražník náboje v komoře na boku pružinku mezi tím zobáčkem a blow back housingem? Někde na esxplosive diagramu je někde není a díval jsem se i na videa na YT a tam ji neměl díky za info
GHK M4 MOD2 V1+TNT-H+ set
GHK M4 MOD2 V2+TNT-H+ set
GHK 553
VFC FNX45,VFC FNS-9