Poprosím aby jste zkontrolovaly v kontektech plynařů, jestli je tam dán váš mail.
Pokud ne, tak jej prosím uveďte sem aby se vám mohlo dát vědět v případě pořádání plynové akce.
Re: Představte se prosím
#62Zdravíčko pánové a možná i dámy,
Jméno mé jest Vladislav Chvojka, přezdívkami Sojka, nebo což preferuji, Jerry. Už tu pobíhám po tom světě 19 a půl roku, miluju steaky, pomerančovej džus a zelenou barvu. Do softu fušuju zatím bezmála pět let, povětšinu času s AsAngels Beroun, nicméně nyní jsem měl menší pauzičku (Rok a půl) :D. Jinak skládám WW2 Impression na No.3 Army Commando (british army). Podlehl jsem kráse WE HK416 Open Bolt. Toť asi vše. Salut. :-)
Jméno mé jest Vladislav Chvojka, přezdívkami Sojka, nebo což preferuji, Jerry. Už tu pobíhám po tom světě 19 a půl roku, miluju steaky, pomerančovej džus a zelenou barvu. Do softu fušuju zatím bezmála pět let, povětšinu času s AsAngels Beroun, nicméně nyní jsem měl menší pauzičku (Rok a půl) :D. Jinak skládám WW2 Impression na No.3 Army Commando (british army). Podlehl jsem kráse WE HK416 Open Bolt. Toť asi vše. Salut. :-)
#63Vítejte Sire! Věřim že HK416 není pro WWII ikdyž je pravda že commados byli vždycky zvířata tak kdo ví Tak ať ti 416 střílí a klidně se tu poděl o zkušenosti a zážitky.
#64Děkuji vám, sire, za vřelé uvítání.
Musím ihned konstatovat, že máte výtečnou logiku, sire, 416 není na WW2 a Commandos vskutku vždy byla zvířata!
Podělím se ihned, jak bude chvilka času.
Musím ihned konstatovat, že máte výtečnou logiku, sire, 416 není na WW2 a Commandos vskutku vždy byla zvířata!
Podělím se ihned, jak bude chvilka času.
#65Tak jak to tak vidim tak se mi tu mnozi kolegove s 416. To abych objednal nejakou zasedacku az bude sraz
dum spiro spero
#66Zdravíčko, AS hraju pár let, věnuju se jen elektrikám ( neumím se v nich vrtat )...plynovku jsem měl jen plastovou - sig sauer... nyní mám v plánu pořídit GBB pistolku a rád se tu poptám na rady ostatbních zkušených uživatelů... rád bych se naučil tu zbraň rozebírat a upgradovat popřípadě opravovat
#67Vítej, o pistolkách toho tu najdeš určitě dost nebo se stačí zeptat....věřim že tu najdeš co potřebuješ.
#68Ahoj, Soft hraju par let predevsim jako sniper. Vlastnil jsem L96 ale ted me zlakalo SVD od Aimtopu. Mam na nem par vychytavek tak se tady chci na foruru podelit a zaroven nacerpat informace.
#69Vítej, SVD tu není moc podchycený, tak budeme jen rádi za info. Jinak skvělá přezdívka
#70zdravím jmenuji se Jirka mam plynovou we hk416 na plynovky jsem přesel z důvodu vetši reálnosti teď mam v planu vnitřnosti od ra-techu soft hraji vice než 9 let na forum jsem se přidal z duvodu informaci ohledne upgradu