Re: Představte se prosím

Zdravim, čas letí a člověk pořád hledá něco nového, jsem tu převážně kvůli načerpání informací a jsem zvědavý, zda-li mě to tu přesvědčí o výběru nějaké další krasavice do sbírky...

Nazdar, som maťo, ale volajú ma folti. Som Slovák, bývam nedaleko Trenčína. Airsoftu sa nevenujem dlho, asi rok. Vždy ma viacej priťahovali plynovky ako elektriky. Mám vo výbave záložku colt 1911 od ASG, a som čerstvým vlastníkom HK 416c od WE (888c) v základe, ale chystám sa na kompletný RA-tech upgrade. Nehrám často kvoli robote ale cez víkendy si čas nájdem.

Cus, rikaji mi Libor, bydlim kousek od Boskovic v JM kraji, airsoftu se venuji 15 let, momentalne vlastnim Daytonu 58 OSW a G17 WE. V minulosti jsem vlastnil AK-74M WE a SVD WE. Take mam LCT VSS Mancraft, ale to tu nikoho zajimat nebude :D

Ahoj,
Jmenuji se Martin a je mi 26let a začínám plynařit s airsoft zbraněma.
Moje vedlejší zbraň je M92F nikl blowback, od We.
Hlavní zbraň mám M4 CQBR GBB taky od We.
V plánu mám upgradovat obě zbraně. Do 16 dnů mi přijde triska Od Ra-techu s npasem, tak se můžu podělit o dojmy.
A jsem rád, že je aspoň v ČR nějaká komunita která miluje Gas airsoft :)

Ahoj,
Jmenuji se David a je mi 26let a začínám s airsoft zbraněma.
Hlavní zbraň mám HK416 GBB od We.
Moje vedlejší zbraň je Glock 18c blowback, od We.
V plánu mám upgradovat hk 416 Do 16 dnů mi přesně jak (Nedisovi) přijdou nějaké součástky :-)

Nazdar bando plynařů!
Tak už jsem se konečně dostal k registraci do této party skvělých zbraní a lidí!

Aktuálně hraji s kombinací zbraní WE GBB HK416 a Glock 19 od KJW.
Rukama už mi prošla i M700 KJW se závěrem z Tanaky, ale já blbec to prodal a teď toho neustále lituji...

Jinak s klukama plynařema z týmu jsme parta z Brna a jsme pro každou špatnost.
Evidentně kdyby někdo chtěl, najdete nás na FB jako Q.R.S. Brno

Mějte se zatím!!!