Re: Představte se prosím

Zdravím,
Jmenuji se Kamil, jsem ze Sev. moravy a plynovku vlastním už rok. Od doby co jsem vyzkoušel vystřelit s gbb m4, letěla elektrika do koše a z rukou nemůžu odtrhnout svého Apache v sd verzi od WE :) ještě je v plánu odstřelovačka od Tanaky. pár rad jsem tu na fóru už našel, tak teď po roce s mpici snad budu taky nápomocen. Děkuji

Dobrý deň, prechádzam na plynové zbrane po roku hrania na tých, ktorých meno sa nevyslovuje. A chcem sa na Vašej stránke hlavne po informovať po čom by som sa mal poobhliadnuť a poprípade poradiť. Teším sa, že tu nájdem veľa užitočných rád a po skúsenostiach budem mať možnosť poradiť druhým.

Zdravím, jsem David z Votic, airsoftu se věnuji již 6 let a aktuálně dělám reenacting moderní AČR. Do světa plynovek jsem jakožto začátečník v tomto hnacím mediu vstoupil nedávno skrz pořízení sekundární zbraně a to Glock 17 gen. 3 od KSC na který následně padl i G&P kit závěru a RS mířidla čímž jsem získal vizuálně takřka dokonalou repliku včetně skoro všech mil-spec ražení. Žádnou další plynovou zbraň v dohledné době neplánuji, ale rád se tu přiučím nebo zapojím do diskuze ohledně ladění, údržby a příslušenství.

Zdravím, před nedávnem jsem se rozhodl přejít na plyn. Po dlouhých pročítání sem se rozhodl pro M4 od VFC, prý je skvělá. Mě se teda zatím nepovedla zkrotit, tak snad tu naleznu dost rad na to abych na ní vyzrál. :)

Zdar ve spolek,
Rikaj mi Maca, jsem z trutnovska, kde sem vicemene deset let pod partickou s nazvem AS Team Vítězná. S plynovkama si prubezne stridave pohravam celou tu dobu at uz ve forme pistoli, odstrelovacek ci gbbr. V soucasne chvili jsou konkretne WE M16a3, WE g17, WE desert warrior4.3, Kj m700p, Kj m9a1, ale rukama mi toho uz proslo vic a jak se znam tak jeste neco pribude :) Toto forum sem objevil pred par mesici a uz sem se tu docetl spoustu zajimavych rad, tak sem se konecne rozhoupal regnout a obcas treba prihodim nejaky svuj postreh.

Nazdar, volám sa Laco, som z východného SVK (konkrétne z Košíc) a airsoftu sa venujem +- 5 rokov. S mojim teamom sa venujeme reenactementu jednotky MARSOC. Plynovku mám zatiaľ len WE 1911 ale odkedy mi kamarát dal vystreliť z jeho GHK M4 tak som začal veľmi silno premýšľať nad GBBR platformou. Vzhľadom na to, že vĎaka našej milovanej EÚ asi nikdy nebudem mať reálnu AR platformu, tak to chcem kompenzovať aspoň airsoftovou. Dúfam, že tu na fóre načerpám pre mňa podstatné informácie a časom sa budem radiť ku šťastným vlastníkom GBBR platformy

Čau,
říkají mi gunner, airsoftu se věnuju 2 roky, začínal jsem s manuální brokovnicí pak jsem měl čínskou elektriku a momentálně mě zajímají plynové pistole. Na toto forum jsem se přišel poradit a přečíst si nějaké odborné rady a tipy na upgrade.