Zdravím.
Jmenuji se Matěj Stránský ale většina lidí na AS mě zná jako Ace. AS se věnuji asi 5 let. Poslední rok a půl využívám jen GBB a ostatní plyny. V poslední době jsem začal organizovat menší plynové akce v Praze. Momentálně hraji s M4 od WE a Tanakou m700 AICS, která je momentálně předělaná do HPA a s Glocky 18c od WE a KWA. Přeji všem krásný den. GBB > AEG !
Re: Představte se prosím
#202Zdravím, jsem z Českých Budějovic, a po pár letech hraní s AEG + záložní GBB si chci pořídit dlouhou GBBR. Z toho důvodu doufám že zde najdu rady a příjemný kolektiv a doufám že pokud to bude v mých silách, tak přispěji svou radou i já.
#203caute, volam sa Ľudo , som zo Slovenska a venujem sa softu tri roky. minuly rok som si kupil prve gbbr a je to zialbohu choroba neliecitelna takze postupne rozpredavam vsetko co neni na plyn. som technicky typ a rad sa vtom sprtam ako vsetci ktorych prispevky rad studujem tu na fore a som velmi rad ze som natrafil na forum kde sa dozviem mnoho uzitocneho. dufam ze gbbr akcii bude len viac a viac a stretneme sa niekde na battlefielde.
softu zdar Páni.
softu zdar Páni.
#204Zdravím, bydlím kousek od Českých Budějovic ,a po necelých 3 let hraní s AEG jsem se rozhodl ,že si pořídím dlouhou GBBR. Za nějakou dobu jsem se rozhodl do ní udělat nějaký ten upgrade a díky tomu jsem narazil na toto fórum.
#205Zdar , som fanusik milsimu zo Slovenka a rad by som dal dokopy svoju staru milovanu TM M1911 :)
#206Zdarec, jmenuju se Vojta, je mi 24 let a moje máma říká, že jsem tak trochu debil, ale taky říká, že mám kouzelný boty. Soft hraju asi 8 let, začínal jsem s elektrikou. Těch postupně přibývalo, avšak ani jejich sebevětší počet by mě nedokázal uspokojit. Nedávno jsem zjistil, že plynovky jsou tím, co mě uspokojuje a činí mne šťastným. Vlastnil jsem již plynovou pistoli a nyní bych chtěl postoupit o level výš. Nejvíc se mi líbí Scar H od WE a proto jsem taky tady. Hledám informace o tom, jaká tato puška je.
#207Zdravím, jmenuju se Pavel. Airsoft jsem nikdy nehrál, ale přemýšlím, že bych si koupil nějakou plynovku jen tak pro terčovou střelbu a hlavně pro pocit. :D Nejvíce se mi líbí Colt M1911a1. Toť vše.
#208Ahoj mé ctěné jméno je Jindra. Pocházím z Benešovska. Nad GBB uvažuji již nějaký ten pátek, nicméně takovým zlomem byla vypálený mosfet u elektriky. Registroval jsem se, jelikož tento portál je přímo studnicí kvalitních informací a také, abych mohl podělit s nějakou tou zkušeností.
#209Zdravím
Som Martin, pochádzam z Čadce, momentálne bývam za hranicou domoviny. Plyn ma ťahá odkedy som začal zo softom, trošku iná liga ako bzučiaky :) zatiaľ som vlastnikom iba pár pištolí WE HI-CAPA 5.1, KWA 1911 MK IV a nejakých no name plastov, z dlhých iba TM M870. Momentálne sa rozhliadam za kalachom.
Dúfam, že sa tu u vás niečomu priučím.
Som Martin, pochádzam z Čadce, momentálne bývam za hranicou domoviny. Plyn ma ťahá odkedy som začal zo softom, trošku iná liga ako bzučiaky :) zatiaľ som vlastnikom iba pár pištolí WE HI-CAPA 5.1, KWA 1911 MK IV a nejakých no name plastov, z dlhých iba TM M870. Momentálne sa rozhliadam za kalachom.
Dúfam, že sa tu u vás niečomu priučím.
#210Zdravím plynaře..
Po roce a něco softění, jsem rád že jsem se rozhodl pro plyn, teprve zitra me a kolegovi z prace prijdou dve m4 z morrise.. we
Aegcka mame prolezly azaz, ale jedno me na nich moc nebavilo... a to tech 500kuli v zasobniku, hledame neco bliize k realu.. a pri pohledu na mou weckovou berretu, mi bylo lito, jk kope a prska a dela bordel..
zkratka aeg puska a jeji hvizd hvizd uz me neoslnuje...
Doufam ze jsou tu i vlakna kde se budu moct pochlubit.. teda az prehodim predpazbi, nasadim novou pazbu a miridla..
Koukal jsem ze to ma i dostatecny vykon, no a ze se to musi cistit a mechanicky udrzovat?
Lepsi nez ty zkriply kabilky a vybity baterky..
Nebudu popisovat moc o sobe, ale coz, stredni cechy praha vychod.. Peca snad vas rad poznam
Uprava.. cetl jsem pravidla az ted, tk priste pisu vrtacka misto a.g :-)
Po roce a něco softění, jsem rád že jsem se rozhodl pro plyn, teprve zitra me a kolegovi z prace prijdou dve m4 z morrise.. we
Aegcka mame prolezly azaz, ale jedno me na nich moc nebavilo... a to tech 500kuli v zasobniku, hledame neco bliize k realu.. a pri pohledu na mou weckovou berretu, mi bylo lito, jk kope a prska a dela bordel..
zkratka aeg puska a jeji hvizd hvizd uz me neoslnuje...
Doufam ze jsou tu i vlakna kde se budu moct pochlubit.. teda az prehodim predpazbi, nasadim novou pazbu a miridla..
Koukal jsem ze to ma i dostatecny vykon, no a ze se to musi cistit a mechanicky udrzovat?
Lepsi nez ty zkriply kabilky a vybity baterky..
Nebudu popisovat moc o sobe, ale coz, stredni cechy praha vychod.. Peca snad vas rad poznam
Uprava.. cetl jsem pravidla az ted, tk priste pisu vrtacka misto a.g :-)