Re: Představte se prosím

Ahoj jsem Antonín Mašek je mi 17 let a jsem z Prahy. Hraju necelé 2 roky a včera jsem koupil hk 416 od WE po delším rozhodovaní a zkoušeni jsem se rozhodl že si ji koupím. Těším se na první akci.

Ahoj všici,
jsem z Karlovarska, vlastním AEG, i manuál. V poslední době uvažuji nad plynovým pohonem, převážně dlouhých zbraní. Prozatím jsem držitelem čínské opakovačky G96D od WELLu, ale rád bych svojí sbírku rozšířil o další kousky a dozvěděl se o těchto pohonech více.

Ahoj kluci,

jsem z Týnce nad Sázavou a zatím jsem hrál s G36C od CYMA a SL9 od ARES a KWC ( KWA?) G17. Na akce jezdíme hlavně na Točnou a úplně jsme tomu propadli. Máte tady super forum a snad sem nějak zapadnu.
Naposledy upravil(a) bendercz dne 03 čer 2015 20:13, celkem upraveno 1 x.

Zdar, jmenuji se Tomáš a jsem z Prahy. O airsoftu jsem přemýšlel již delší dobu a teď jsem se konečně rozhodl začít. Nejprve jsem zvažoval elektriku s Blowbackem, ale jakmile jsem si prvně vystřelil s plynovky tak bylo hned rozhodnuto....plynovka SCAR od WE, super zážitek. Záložní zbraň zatím zvažuji buď Glock 17 a nebo M9. Co se týče oblečení tak jsme zvolil klasiku a to originál AČR vz. 95 včetně taktické vesty, bot, atd.... To je v kostce asi tak vše a doufám, že se brzy potkáme na nějaké akci.