Zdravim, jsem z Hradce Králové, 24 let stár, desátym rokem se věnuju USMC ve Vietnamu, postupně se to natáhlo na období 1957-1991. Celkem provařenej ksicht asi, pár lidí odsud pamatuju ale čas prchá jak splašená mrcha.
K plynu jsem se dostal víceméně proto, že M1911A1 je pro mě jako radistu nutnost a plastovou natahovačku jsem nechtěl. WEčko se mi vždycky líbilo a nestojí dardu, takže když čas uzrál, kolťáka jsem si naordinoval. Po kukandě u Morrise přibyl ještě WE Tokarev, o něm něco málo napíšu, vypadal super a přece ho tam nenechám samotnýho :) Kov plus chování a vrtochy originálu se mi hned zalíbily, čistá rozborka bez nějakejch pitomejch šroubečků a kabelů, prostě balzám na duši. Po prošmajdanym dni se to u cigára rozhodí na ručník, vydrbe kartáčkem a vytře hadříkem, složí, cvakne naprázdno - huba od ucha k uchu.
Zatim jediná AEG na kterou nedám dopustit je moje EBB M3A1 od ARESu, svařenec z lisovanýho plechu se kterym lze skočit šipku do okopu a rozbít si o něj loket a narazit žebra (vyzkoušeno). Krásnej kousek se super zvukem plechovýho závěru, když jich spustí celej kvartet, je to bomba. Další elektriku už ale odmítám a mlsně sleduju vietnammarineho "bitch" jak dělá pokroky a zbavuje se dětskejch nemocí, tak snad někdy přibude i ta M14.
Re: Představte se prosím
#162Grandy? To jako že Grandmaster! Tak to se opravdu děje reinkarnace starejch časů. Tak tebe tu vítám fakt srdečně
#163Tak koukám že je celkem slušnej předpoklad že se tu začnou slejzat lidi ze starýho portálu...
Tak jinak to ani dopadnout nemohlo, když GBB je oproti AEG jasnej progres
Tak jinak to ani dopadnout nemohlo, když GBB je oproti AEG jasnej progres
#164No Grandy jestli si vzpomeneš na xchat a paja-88. Tak tě tu vítám a o Tokarevu určitě napiš moc lidí ho mít nebude.
Can am Renegade 650XXC 2019 :- D
#165Ahoj Všem,
jmenuju se Pavel, momentálně bydlím v Praze, ač původně pocházím z Rožnova pod Radhoštěm. Airsoft jsem hrál už dřív, pak jsem kvůli práci odjel do Anglie, kde jsem mel cca 4 roky pauzu. Když jsem se vrátil do čech, začal jsem opět hrát..
Momentálně vybírám svou první velkou plynovku (zatím mám jako záložku Glocka 18C),přejít na plyn chci z několika důvodů, jednak mě nebaví zvuk toho šicího stroje, a zároveň se chci zase přiblížit realističnosti. Nedávno mi jeden známy na hřišti půjčil na chvíli Rugera a úplně mě to uchvátilo, především ten dostřel a vůbec pocit ze střelby, takže bylo jasno co pořídit přístě, plyn byl jasná volba (původně jsem koukal po silné elektrice).
Zatím tedy pokukuju po zbrani a načítám nějaké informace co všechno plynová puška obnáší, vzhledem k tomu že investice bude nemalá, tak si chci být jistý tím, co koupím..
Zatím tedy asi vše o mě
Díky
Pavel
jmenuju se Pavel, momentálně bydlím v Praze, ač původně pocházím z Rožnova pod Radhoštěm. Airsoft jsem hrál už dřív, pak jsem kvůli práci odjel do Anglie, kde jsem mel cca 4 roky pauzu. Když jsem se vrátil do čech, začal jsem opět hrát..
Momentálně vybírám svou první velkou plynovku (zatím mám jako záložku Glocka 18C),přejít na plyn chci z několika důvodů, jednak mě nebaví zvuk toho šicího stroje, a zároveň se chci zase přiblížit realističnosti. Nedávno mi jeden známy na hřišti půjčil na chvíli Rugera a úplně mě to uchvátilo, především ten dostřel a vůbec pocit ze střelby, takže bylo jasno co pořídit přístě, plyn byl jasná volba (původně jsem koukal po silné elektrice).
Zatím tedy pokukuju po zbrani a načítám nějaké informace co všechno plynová puška obnáší, vzhledem k tomu že investice bude nemalá, tak si chci být jistý tím, co koupím..
Zatím tedy asi vše o mě
Díky
Pavel
#166Zdravím, jsem fanda plynovek, a ještě větší magor do G36 :-) Mám G36C od WE, s vnitřkem od Ratechu. Pár zkušeností sní mám, takže budu rád když se o ně s váma podělím... :)
Ty jsi z rožnova? Já jsem z valmezu :D
Použij editaci příspěvku pokud chceš ještě něco napsat. Paja
zelda píše: Ahoj Všem,
Zatím tedy asi vše o mě
Díky
Pavel
Ty jsi z rožnova? Já jsem z valmezu :D
Použij editaci příspěvku pokud chceš ještě něco napsat. Paja
Naposledy upravil(a) Paja dne 19 dub 2015 13:55, celkem upraveno 1 x.
#167Zdravím všechny, sem z Mohelnice a airsoft už hraji několik let.Nově sem přesedlal z AEG na M700 od KJW a chci ji předělat na HPA, tak sem našel tuto stránku abych tu našel pomoc s předěláním, tak bych byl rád kdyby si toto někdo četl a chtěl mi pomoct tak aby mi prosím napsal zprávu. Děkuji
#168Ahoj,
jmenuju se Zdenek, soft hraju cca 5let zatim s AEG. Letos jsem si pořídil gloka 17 od WE a pokukuju po nějaký dlouhý plynovce buď HK416 nebo Masadu.
jmenuju se Zdenek, soft hraju cca 5let zatim s AEG. Letos jsem si pořídil gloka 17 od WE a pokukuju po nějaký dlouhý plynovce buď HK416 nebo Masadu.
#169Zdravím,volám sa Miloš a kedže po dlhých rokoch používania krátkych gbb a aj to nie veľmi často,kedže aeg dominovali sa rozhodujem o kúpe gbbr a ako som si všimol som tu na veľmi dobrom mieste:)