Re: Představte se prosím

Zdravim, jsem z Hradce Králové, 24 let stár, desátym rokem se věnuju USMC ve Vietnamu, postupně se to natáhlo na období 1957-1991. Celkem provařenej ksicht asi, pár lidí odsud pamatuju ale čas prchá jak splašená mrcha.

K plynu jsem se dostal víceméně proto, že M1911A1 je pro mě jako radistu nutnost a plastovou natahovačku jsem nechtěl. WEčko se mi vždycky líbilo a nestojí dardu, takže když čas uzrál, kolťáka jsem si naordinoval. Po kukandě u Morrise přibyl ještě WE Tokarev, o něm něco málo napíšu, vypadal super a přece ho tam nenechám samotnýho :) Kov plus chování a vrtochy originálu se mi hned zalíbily, čistá rozborka bez nějakejch pitomejch šroubečků a kabelů, prostě balzám na duši. Po prošmajdanym dni se to u cigára rozhodí na ručník, vydrbe kartáčkem a vytře hadříkem, složí, cvakne naprázdno - huba od ucha k uchu.

Zatim jediná AEG na kterou nedám dopustit je moje EBB M3A1 od ARESu, svařenec z lisovanýho plechu se kterym lze skočit šipku do okopu a rozbít si o něj loket a narazit žebra (vyzkoušeno). Krásnej kousek se super zvukem plechovýho závěru, když jich spustí celej kvartet, je to bomba. Další elektriku už ale odmítám a mlsně sleduju vietnammarineho "bitch" jak dělá pokroky a zbavuje se dětskejch nemocí, tak snad někdy přibude i ta M14.

Ahoj Všem,
jmenuju se Pavel, momentálně bydlím v Praze, ač původně pocházím z Rožnova pod Radhoštěm. Airsoft jsem hrál už dřív, pak jsem kvůli práci odjel do Anglie, kde jsem mel cca 4 roky pauzu. Když jsem se vrátil do čech, začal jsem opět hrát..

Momentálně vybírám svou první velkou plynovku (zatím mám jako záložku Glocka 18C),přejít na plyn chci z několika důvodů, jednak mě nebaví zvuk toho šicího stroje, a zároveň se chci zase přiblížit realističnosti. Nedávno mi jeden známy na hřišti půjčil na chvíli Rugera a úplně mě to uchvátilo, především ten dostřel a vůbec pocit ze střelby, takže bylo jasno co pořídit přístě, plyn byl jasná volba (původně jsem koukal po silné elektrice).

Zatím tedy pokukuju po zbrani a načítám nějaké informace co všechno plynová puška obnáší, vzhledem k tomu že investice bude nemalá, tak si chci být jistý tím, co koupím..

Zatím tedy asi vše o mě

Díky

Pavel

Zdravím, jsem fanda plynovek, a ještě větší magor do G36 :-) Mám G36C od WE, s vnitřkem od Ratechu. Pár zkušeností sní mám, takže budu rád když se o ně s váma podělím... :)

zelda píše: Ahoj Všem,
jmenuju se Pavel, momentálně bydlím v Praze, ač původně pocházím z Rožnova pod Radhoštěm. Airsoft jsem hrál už dřív, pak jsem kvůli práci odjel do Anglie, kde jsem mel cca 4 roky pauzu. Když jsem se vrátil do čech, začal jsem opět hrát..

Momentálně vybírám svou první velkou plynovku (zatím mám jako záložku Glocka 18C),přejít na plyn chci z několika důvodů, jednak mě nebaví zvuk toho šicího stroje, a zároveň se chci zase přiblížit realističnosti. Nedávno mi jeden známy na hřišti půjčil na chvíli Rugera a úplně mě to uchvátilo, především ten dostřel a vůbec pocit ze střelby, takže bylo jasno co pořídit přístě, plyn byl jasná volba (původně jsem koukal po silné elektrice).

Zatím tedy pokukuju po zbrani a načítám nějaké informace co všechno plynová puška obnáší, vzhledem k tomu že investice bude nemalá, tak si chci být jistý tím, co koupím..

Zatím tedy asi vše o mě

Díky

Pavel

Ty jsi z rožnova? Já jsem z valmezu :D

Použij editaci příspěvku pokud chceš ještě něco napsat. Paja
Naposledy upravil(a) Paja dne 19 dub 2015 13:55, celkem upraveno 1 x.

Zdravím všechny, sem z Mohelnice a airsoft už hraji několik let.Nově sem přesedlal z AEG na M700 od KJW a chci ji předělat na HPA, tak sem našel tuto stránku abych tu našel pomoc s předěláním, tak bych byl rád kdyby si toto někdo četl a chtěl mi pomoct tak aby mi prosím napsal zprávu. Děkuji