Re: Představte se prosím

Zdarry, jsem z jižních čech okolí Českých Budějovic. Airsoft hraju už od mala. Začínalo to čínskejma pistolkama, pak přišli AEG ale nikdy mi to nevydrželo protože AEG mně nebavili kvůli ne-realičnosti a ty lijány plastu už vůbec :D První plynárna byla Replika MK1[KJW]. Před 3 měsícema sem pořídil WE HK416 a od tý doby ji ladim a přicházim na to co a jak. ;) Opravdu první gana o který neuvažuju že ji prodám protože mně baví! :D :D

PS: Největší prdel byla s čínskejma brokovnicema, i když flusali svoje střeva valili dál :lol:

*Jarda czTemplar

Ahoj, jmenuji se Vratko a jsem z Prahy. Co se týče plynových zbraní tak se můžu považovat spíš za amatéra. Dlouhé roky jsem vlastník Inokatsu M4 SopMod nicméně zbraň nikdy nefungovala tak, jak si člověk představoval a pro jsem ji taky bolestně prodal. Nyní mám čerstvě koupenou WE M4 CQB openbold a doufám že se tady přiučím jak jí správně servisovat a samozřejmě udržovat ve správné kondici. Těším se na získávání Know-how a doufám že časem přispěju sám něčím, co ocení i ostatní členové tohoto fóra. Diky ;-)

Všechny vás zdravím,

jmenuju se Jiří, je mi 21 let a doteď jsem si hrál akorát s karabinami a útočnými puškami typu AR-15. Airsoft už hraju 8 let (ano patřím do hříšné skupiny a kamenujte).
Začínal jsem jako typický prcek ve starých WDL s manuální M16A3 asi z 105. ruky za 4000 od TM. No tak jsem se vrátil ke kořenům po několika letech a přešel jsem na pušky GBBR, a to je ten důvod proč jsem zde. Rád bych se dozvěděl o tomto tématu co nejvíce informací a dostal znalosti na level AEG za ta léta. Nejsem tady za účelem navážení se do někoho, pomlouvání, komentování něčeho o čem nic nevím a podobně. Jen jsem takový nepopsaný list, co se prostřednictvím tohoto fóra hodlá popsat, a kdyby došlo na nejhorší, zeptat se kdybych potřeboval rady.

Mj. tímto zdravím T-Doga a Berana, se kterými jsem se dnes setkal při řešení CO2 zásobníku do mé M16ky GBBR ;)

Super, další briťák! Tak to vítej, pokud bys potřeboval kontakty na nějaký bristký jednotky tak se mi ozvi, v Brně mají pobočku zrovna RGJ a ti jsou super grupa. A mrkni na L85, sice není nic SF, ale je fakt moc pěkná a pořádně kvalitní kvér.