TomNemilosrdny píše:Zdravím bando, pořídil sem si KJW KC-02, ještě mám dvě Mk23 Socom vše v plynu. Jsem z Chrudimského kraje, budu rád když se tu najde někdo kdo mi poradí s nějakým upgradem na KC-02. Díky za přijetí
Re: Představte se prosím
#422Ahoj,
jmenuji se Jirka a po 5 letech mám v plánu začít znova ale už s GBBR. Momentálně se rozhoduji mezi WE M4 a GHK M4, proto jsem tu.
jmenuji se Jirka a po 5 letech mám v plánu začít znova ale už s GBBR. Momentálně se rozhoduji mezi WE M4 a GHK M4, proto jsem tu.
#423Zdravím,
jsem z Berouna, vlastním plynovou Tanaku Kar 98k, jezdím wwII airsoft, samozřejmě za Němce, občas nějakou ukázku, ale hlavně ten airsoft, teď dělám na zbrani nějaké úpravy a chci se podívat na nějakou další inspiraci.
jsem z Berouna, vlastním plynovou Tanaku Kar 98k, jezdím wwII airsoft, samozřejmě za Němce, občas nějakou ukázku, ale hlavně ten airsoft, teď dělám na zbrani nějaké úpravy a chci se podívat na nějakou další inspiraci.
#424Zdarec,
mé jméno je Patrik, je mi 26 let a jsem z Brna.
Na první akci jsem byl někdy před 11 lety, teď se po několikaleté pauze k tomuto koníčku vracím.
Z plynu vlastním jen WE Glock, dlouhá přijde snad časem a potřebuji načerpat inspiraci : )
mé jméno je Patrik, je mi 26 let a jsem z Brna.
Na první akci jsem byl někdy před 11 lety, teď se po několikaleté pauze k tomuto koníčku vracím.
Z plynu vlastním jen WE Glock, dlouhá přijde snad časem a potřebuji načerpat inspiraci : )
#425Ahoj jmenuju se Ondra a k softu se s kamarádem chcem vrátit po cca 10ti letech, jsme z Ústí nad Orlicí a já osobně vlastním zatím pouze mk23 od TM, kterou jsem původně plánoval jako záložku. Nicméně po pár úpravách o tom začínám dost pochybovat, v baráku bych tím dostat nechtěl, to ale nic nemění na tom, že je super. No a teď mám dilema jestli jako zálohu hi-capu jako tenkrát, G17, nebo Berettu M9a3... ale to se nějak vykristalizuje
#426Umarex/KWC M9A3 mam, je hezka, mam Beretty tuze rad, ale bud na me padnul blbej kus, a nebo je to krumpl komplet.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sgt Martin "Hootch" Bouda
3d Force Reconnaissance Company 1966 - 1970
USMC Force Reconnaissance Units 1942 - 1995
3d Force Reconnaissance Company 1966 - 1970
USMC Force Reconnaissance Units 1942 - 1995
#427Ahoj,
airsoftu se věnuji už nějaký Pátek(možná už moc dlouho :-D).
Jako většina jsem začínal na AEG.
A po té přešel na plyn.začal jsem u WE(glock 26 advance tan,glock 17 , 1911 ,HK416).
Teď si naprosto chrochtám u GHK G5 a ASG 10/22.A omlouvám se určitě někoho triggeru ale dlouhé WE nikdy víc :) .
airsoftu se věnuji už nějaký Pátek(možná už moc dlouho :-D).
A po té přešel na plyn.začal jsem u WE(glock 26 advance tan,glock 17 , 1911 ,HK416).
Teď si naprosto chrochtám u GHK G5 a ASG 10/22.A omlouvám se určitě někoho triggeru ale dlouhé WE nikdy víc :) .
#428lamma11 píše:Ahoj,
airsoftu se věnuji už nějaký Pátek(možná už moc dlouho ).
Teď si naprosto chrochtám u GHK G5 a ASG 10/22.A omlouvám se určitě někoho triggeru ale dlouhé WE nikdy víc .
To je v pohode. My jsme tady pomerne tolerantni
Dokonce se spousta z nas naucila se svym mentalnim nedostatkem (WE) žít.
G5 je popici kver ale je skoda ze nema realnou predlohu a ze obcas praskaj tela
dum spiro spero
#429Ahoj všichni. Jsem Charles. Dnes mě dojde M16A1 od WE tak sháním rady.
Jinak jezdím s pár lidmi WW2 a teď se vracím i do Namu
Jinak jezdím s pár lidmi WW2 a teď se vracím i do Namu
#430Ahoj, jmenuji se Pavel, je mi 26 let, bydlím v Praze a přemýšlím, že se vrátím k airsoftu. Vlastním WE Glocka, 416. Hledám tu převážně informace týkající se úpravy zbraní.