Re: Představte se prosím
#322Zdravím milovníky BB airsoftu a dovolte mi, abych se představil. Zatím jsem jen majitelem KJW M9, kterou jsem koupil od kámoše, kdy mu ležela dlouhé roky v šuplíku. Proč BB? Protože k tomu zatím není potřeba schválená střelnice nebo prostor. Zatím. Kromě toho je BB AS výborným doplňkem tréninku se skutečnou zbraní. To nemusím vysvětlovat, ačkoliv v naší zemi je AS brán jako sprosté slovo. Prošel jsem si nějaká fóra venku (US) a forum u nás, abych měl alespoň základní přehled. Co chci? Doplnit jednu dlouhou AR 15, to je jasná preference a poladit svou M9, nějak začala závadovat. Další v pořadí je 1911.
Joe
Joe
#323Ahojte,
moje meno je Ján. Airsoft som začal hrať pred viac ako 10 rokmi avšak medzitým som mal 7 ročnú pauzu. Pred cca pol rokom som sa k AS znova vrátil (V dobe keď som mal extrémne veľa povinnosti :D ). Mám niekoľko AS pušiek na plyn ktoré som iba zbieral a prerábal. Avšak zbraň s ktorou primárne pravidelne hrávam je VFC Scar-H.
Na fóre sa zdržujem už dlhšie, ale až teraz prišiel čas predstaviť sa.
moje meno je Ján. Airsoft som začal hrať pred viac ako 10 rokmi avšak medzitým som mal 7 ročnú pauzu. Pred cca pol rokom som sa k AS znova vrátil (V dobe keď som mal extrémne veľa povinnosti :D ). Mám niekoľko AS pušiek na plyn ktoré som iba zbieral a prerábal. Avšak zbraň s ktorou primárne pravidelne hrávam je VFC Scar-H.
Na fóre sa zdržujem už dlhšie, ale až teraz prišiel čas predstaviť sa.
#324Zdravím, jmenuji se Patrik Fedrzel.
Do nedávná jsem byl Reenactorem polské speciální jednotky JWK Lubliniec a používal WE HK416. Nyní mám rozpracovaný nový projekt s novou zbraní atd.
Jsem hlavně zaměřen na reenacting, takže když by někoho zajímaly polské speciální jednotky, určitě mrkněte na mé FB stránky "Gunhoe - Polish Special Forces Reenactor and SALES" kam dávám fotky vybavení atd.
Do nedávná jsem byl Reenactorem polské speciální jednotky JWK Lubliniec a používal WE HK416. Nyní mám rozpracovaný nový projekt s novou zbraní atd.
Jsem hlavně zaměřen na reenacting, takže když by někoho zajímaly polské speciální jednotky, určitě mrkněte na mé FB stránky "Gunhoe - Polish Special Forces Reenactor and SALES" kam dávám fotky vybavení atd.
#326Ahoj,
jmenuju se Radim a jsem z okolí Ostravy. K plynovkám jsem si čichnul na akci, kterou pořádal nedávno T-Dog a úplně jsem tomu propadnul.
Jinak reenactuju společně s kamarády britskou 3PARA - tedy 3.výsadkový prapor.-
jmenuju se Radim a jsem z okolí Ostravy. K plynovkám jsem si čichnul na akci, kterou pořádal nedávno T-Dog a úplně jsem tomu propadnul.
Jinak reenactuju společně s kamarády britskou 3PARA - tedy 3.výsadkový prapor.-
#327 Zdravime a vítáme chlape. Ano,teprve s plynovkama je to pravý válčení.
#328Ahoj, jmenuji se Martin. Pocházím z Ústí nad Labem, ale kvůli práci bydlím momentálně v Praze. Airsoft hraji od roku 2005, posledních 9 let za tým GOS Chasseurs (Frantíci). Na fórum jsem se registroval především kvůli krátkým plynovkám (momentálně vlastním letitou a notně opotřebovanou G23 od KJW), dlouhou plynovku do budoucna nevylučuji (líbil by se mi Scorpion EVO nebo H&K M27 IAR).
#329Zdravím.
Jmenuji se Jakub jsem z Vimperka . Hraji airsoft přes 3 roky ale do teď jsem hrál na tom co je zde zákázáno říkat :) .
Momentálně jedu na We m4 v Ratechu.
Jednotka 3.Diverzní Vimperk
Jmenuji se Jakub jsem z Vimperka . Hraji airsoft přes 3 roky ale do teď jsem hrál na tom co je zde zákázáno říkat :) .
Momentálně jedu na We m4 v Ratechu.
Jednotka 3.Diverzní Vimperk