Re: Představte se prosím

Zdravím, moje jmeno je Jura.. ale všichni mi říkaj Sekec...
K airsoftu jsem se dostal před nedávnem na jaře a od té doby se snažím dozvědět co jen to jde. Jsem vlastníkem WE HK416 GBB a WE Hicapa 1911...
Doufám že se s mnohými potkáme na nějakém Gaswaru.. Jsem součástí týmu z Brna a všichni máme GBB od WE... :)

Zdravím, jmenuju se Štěpán, airsoft dělám 3 roky a plynovku mám měsíc takže jsem úplný nováček a na fóru doufám najdu všechno co potřebuju a něco víc. Jinak kvér mám HK 416 od WE a G17 od WE a plyn používám pro plyne.
Takže to je asi vše
Děkuju a těším se na spolupráci

Zdravime te tady u nás. Tak si hezky přečti jednotlivá vlákna o vybraných modelech a pokud budeš mít i pres to nějaký dotazy který už nebyli zodpovezeny tak se klidně ptej. To samozřejmě platí pro všechny příchozí
dum spiro spero

Čaute, jsem z Uherského Brodu. Airsoft hraji již čtvrtým rokem, ale plynovku jsem koupil až dnes AK74. K plynu mě přivedl kamarád, který mě nechal vystřelit si z kachny, což mě nadchlo hlavně jak kopala. Avšak dnes jak jsem vystřelil poprvé z AK a málem jsem přišel o rameno tak jsem změnil názor na kachnu a kopání.
Doufám že zde na foru všechno najdu co budu potřebovat co se týče plynu. A dále doufám že budu dobrý plynař.
Toť vše plynu zdar.