Re: Představte se prosím

Ahoj, jmenuji se Matyáš, jsem z Prahy a airsoftu se věnuji od roku 2003, do plynu jsem se zamiloval teprve nedávno, od té doby mě AEG nebaví. Snažím se učit sám, ale rád si vyslechnu rady zkušenějších.

Supeeer ... Rád bych tě tady za nás všechny přivítal a jsem rád že tě to tak chytlo. Trouba byl kazdej a kazdej na svůj první kver koukal jak Bulhar do mlátičky takže si z toho nic nedelej. Od toho jsme tady My a Bender aby jsme ti vysvětlily a poradily
dum spiro spero

Presne! Zpatky do kuchyne!

Jinak Lidus si vycistila zbran vymenila hlaven a gumicku. Ona na to ze je to stejny jak cisteni saxofonu. Pak jsem si precetl v tom manualu strelby od tebe, ze pouzivaji cisteni na dymky, tak to rikam Lide a ona ze to zna a pouziva na cisteni saxofonu. To by me zajimalo co vsechno mi jeste v manzelstvi zatajila.
Only in death does duty end.

Ahoj, jsem z Jižních Čech. Soft hraji jen občas a to s AEG. Ale nelíbí se mi to a doufám, že někdy přejdu na plynovku. Střílím Air IPSC a spolupodílím se na vedení dětského kroužku. Díky IPSC jsou mým hlavním zájmem krátké zbraně. Momentálně mám Hi capu 4.3 od TM a Makarova na CO2 od Umarexu.

Čau, jsem Martin z Brna a po dlouhé době jsem se vrátil k softu a rozhodl jsem se to rozjet s plynem. Mám SCAR od WE a musím ríct, že ten požitek ze střelby je luxusní. Taky na forum jsem zavítal abych se o plynovkách něco dozvěděl, našel tipy na upgrade a hlavně našel plynové akce.