Re: Představte se prosím

#211
vladikc píše:Zdravím,

jsem z východních Čech. V airsoftu jsem relativně nový i přes "pokročilý" věk. Primárně dělám britského RAF Police s vrtačkou L85 a WE Glock 17 Gen 4. Rád bych si však pořídil, spíše pro radost, dlouhou plynovku. Jsem víceméně rozhodnutý pro WE Scar L, ale rád bych získal další informace i jiných zbraních.


Ahoj, myslim ze si te pomatuju z DPM portalu :-) ... neboj se jit do sa80 v plynu je skvela, nicmene vyrazne drazsi jak scar, a ten je taky resenej dobre ...
No stress, be EPeS

2RIFLES, Gcoy / 1RGJ, Bcoy

L-85 A2 WE (4J), L119 A1 WE (1,9J), G17 WE (1,1J), G18c WE (1,1J), m1911 A1 bell

Re: Představte se prosím

#212
Zdravím ve spolek,

mé jméno je Lukáš, jsem z JV moravy, v airsoftu se pohybuju, tak okolo 6 let. Nenapodobuji žádnou konkrétní armádu ani jednotku, " chodím si v čem se mi zachce" . Doposud jsem měl plyn pouze jako záložku a to Glocka 17 od KWA a glocka 17 od WE. Tak nějak mě uchvátily i dlouhý plynovky a tak jsem zde.

Re: Představte se prosím

#215
Zdravím

jsem z Mostu (ústecký kraj), je mi 23 let a dobrých 10 roků jsem užíval A*G. Nyní bych si rád obstaral GBBR nejlépe M4 od WE, ale rád bych si prvně zjistil pár informací pomocí tohoto fóra a nadále ho využíval na nějaké rady a zlepšováky ohledně kvéru.

Co se týče výstroje tak jsem celých 10 let vrážel prachy do Němců, ale nyní pracuji už pár let v německé firmě a mám jich plné zuby, tak jsem se rozhodl přestrojit a přezbrojit na něco neutrálního.

Rád bych zde našel nějaké schopné lidi z mého kraje co mají smysl pro MilSim a chtěli by se přiblížit zase o krok k realističnosti s plynovými kvéry. Následovně tak začít společně jezdit na nějaké bivakové pochody, střelecké tréninky či slaňovací kurzy atd... Pokud si toto někdo aktuálně čte a měl by zájem, klidně se ozvěte na FB: "Phil Švec" nebráním se ani dalším návrhům jak toto polomrtvé hobby v našem kraji oživit.

s pozdravem
Phil

Re: Představte se prosím

#217
Čaute lidi, jsem z Vých. čech, jednotka 2.SSP Lovci Lebek (člen GSG). Válčení se věnuju něco přes 8 let, prošel jsem od manuálu po vrtačky až ku plynu. Zatím v tom mám ještě trochu hokej, tak snad se to zlepší. Běhám s glockem 17 a WE HK416 do který fičím propylén. Každopádně neni nic čarovnějšího než 30 ran, kopání závěru a smrad zkažených vajíček :-D.

Re: Představte se prosím

#218
Ahoj,

Tady Honza, s airsoftem koketuju uz roky a co jsem objevil plynovky tak jsem byl chycenej a uz se mi doma sbiraj a obcas se najde krome sbirani i cas jit si zahrat. Problem je najit lidi co nechtej jenom pokropit okoli z tocaku pres 150ku pruzinu...
Snad se nekdo najde tady. I kdyz posledni dobou me vic bavi kvery sbirat a rozebirat;).

-Honza(nerakhon)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů

cron