Re: KSC

#21
Super počtení :) to jsem rád že ti něco takhle hned šlape. U mě je to zatim jen v uvažování, stačí ta bestie co mám, ještě potřebuje novou hlaveň a musim zkontrolovat hop, připadalo mi že to nehopovalo, ale měl ji pučenou kamarád a ani nevim co za kule do ní nacpal...

Chce to mít čas a vzít ji ven, takhle jen na hradlech u morrise to je poloviční info...

Re: KSC

#22
To souhlasim,já to ještě na hradlo ani nedal.V poli poznáš víc než na hradle a taky bych tam nějakej upgrad chtěl,ovšem kde nic není......pro tebe naprosto ideální zbraň.Já ji vezmu k morisovi tak si ji odzkoušíš abys věděl.Teda nekope jak má maruika na CO2 to ne a nebude mít ani ten fofr,ale když by člověk potřeboval honem honem něco slušnýho mít tak jen asi tohle.U WE můžeš čekat poruchu kdykoliv,maruika je slabá a tak jedině tohle.
Socoma dodělej.,ten musí chodit 0,3g kulí přes 110m/sec.Spíš bych z toho chtěl víc vydolovat.Uvidíš vyplatí se to.S pistolí se daj dělat dobrý záškodnický práce.
Tentokráte jsem nebyl tak vyřízenej jak minule a to jsem s sebou ještě pěkně praštil při přesunu,jak jsem přebíhal tak jen tak kouskem oka jsem zahlíd dobrej strom....ale byl to jen keřík a jak jsem se opřel, tak kmínek mě neudržel a už jsem letěl do rokle,točil jsem se jak vrtule,přilba na křivo i brejle,prdlajs jsem viděl,sahám na fast magy,jako že rohlíky jsou v tahu asi,ale všecko bylo na místě,neztratil jsem nic,narovnám přilbu brejle ,koukám se kde je kdo a už jsem jí měl.Zase na prstech já to tentokráte odsral jen na prstech. :lol: Chodím moc blízko k enemy a to se trestá,zapomínám že už nejsem ten rychlej mladej kluk jak před časem :cry: Já toho snad nenechám ani v 70ti. :lol:

Re: KSC

#23
Hele vždycky můžeš pořídit teréňák, kulomet a velký rádio. Až nohy nebudou sloužit tak se budeš vozit, do tý doby si to hezky odchodíš :) tak to plánuju u sebe, ale kdo ví co bude za 40 let...

No ten socom dává kolem 90m/s s propylenem na tý .30 kuli, měněná je hop guma a Beran mi upravil ventilky na zásobníkách. Hlaveň je tam základní marui, takže tam je asi potenciál, ale zase takhle to žere i šišoidní kule a jestli by mi přesná hlaveň přidala 5m/s tak to je zbytečný. Uvidim v tom poli, v baráku jsem si z toho zkusmo vystřelil a bylo to slabý, kule měla fofr, ale jako by nebral hop. Nemám teď přechodku na propylen, tak to neřešim, stejně teď není čas, to až od července zase bude líp.

Re: KSC

#24
Jo přesně 5m/sec nemá smysl. Podle mě je to hopem.Jestli teda by konstrukce dovolila,chtělo by to ten přítlak na větší roztočení, pakliže to půjde nad 50m je to ono,ale musí tam bejt kule aspoň ta 0,3g.A musí to jít nad 90m/sec 138mm dlouhou hlaveň má desert eagle a ještě je to blowback dá se z toho dostat těch 110m/sec.Nebo kolem.Já dávám taky jen hlavně 6,03mm 6,01 mám na automatech-pistolích abych vychytal-vyrovnal nepřesnost v dávce a stejně je to na prd.Nevyrovnám tím nic,a automaty se serou.
KSC bys nabil a šel. Tenhle glock to dá na 40m jako nic.Ale dělá randál,v lese ani ne,ale v prostorách uzavřenějších i v roklích je to slyšet,nejen kolem budov a na kopcích se to rozlehne taky-otevřených,jakmile je les v rovince,tak to sotva slyšíš na nějakejch 40m.V noci zase jo to přiznávám,prostě klasickej rachotící blowback.Socom je halt tichej.

Re: KSC

#25
Ještě co si vzpomínám,tak na maruáckýho Socoma to je stejnak dobrý,maruáci se nechali slyšet že to maj nějak ošetřený aby jejich zbraně nedávali víc jak 0,89Joule nebo jak to tam maj v zákoně.

A věděl by někdo kde sehnat dlouhou hlaveň na KSC glock? Představoval bych si tak 190mm,max. 270mm. Prostě nějak takhle jakou asi tak kdo dělá.Hlavně aby tam šla hopguma pro KSC A+pistole.Další představu mám hlavní ventil,kovovou komoru pro hlaveň,ložisko na recoil,případně celej lepší recoil,lepší nabíjecí trysku, a snad náhradní lepší pružiny.Na kladivo bych věděl, hopgumu jsem našel,ale jinak nikde nic. :?

Re: KSC

#27
Něco tam je,já tam ještě kouknu jestli by něco....jen jako náhradní díl asi.Já nemám ponětí co se tam dá dát jako prohodit co se tejče hlavní.No tu gumku A+ pro pistole budu chtít určitě. A nejspíš ten ventil na zkoušku.....díkas.

Re: KSC

#28
Tak včera u morise jsem to měřil na protech plyn,nějak tak asi jak to dává Jekub zhruba...Je tam stabilních 87-88 a nějaký drobný s 0,3g GG kulí.To je na pistoli z krabice sakra dobrý.Střílel i Beran a pochvaloval si přesnost zbraně. Ovšem pochybuju že se s tímhle dostanu přes 95m/sec i na propylenu.Ale uvidíme,na mojím měřáku to dá zas míň,tak budu muset asi měřit opět u morise.

Re: KSC

#29
Byl jsem sice včera pryč,ale večer ještě nebyla polovička doma,tak jsem si jen tak pro prdel změřil na svým měřáku KSC glocka s propylenem.No skvělý,dává to 92-96m/sec s 0,3g kulí.Možná že po doladění by to mohlo dát nějak ke kilču.To jsem hodně překvapenej.Nečekal jsem to. Škoda že tuning je tak obtížnej,páč na to nic není celkem ani v zemích kde jinak díly mají.Ale jako startovací rychlost je to moc pěkný.

Re: KSC

#30
Včera jsem ještě koupil další rohlík na KSC,ale ten se mi nějak nezdá.U morise nedal nějak moc-kolem 85m/sec.Na ultra air.Tak nevim.Je na krabičce taky KWA napsáno a krabička je oranžová na místo tý černý co to bylo před tím.....no uvidíme,ale u morise byl Lord a říkal že má ve svý18C hopgumu A+ co tam maj a že je super.... 8-) tak jsem ji hnedka vzal a tradá domů to tam nacpat.Koukal jsem na obě jak to je...tak rozdíl tam samo je.Ovšem tryska se stále moc nepřidržuje,ale zdá se že to bude dobrý.Tak ji natestuju buď dneska v práci a nebo jindy.Taky to chci nastřelit.Nerad bych ztratil přesnost co to má-mělo s gumou KSC.U morise jsem jim tu plechovku co maj na konci dostřeliště úplně rozstřílel. :lol:

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host

cron