Re: Představte se prosím

#2
Nazdar, vratil jsem se k AS zbranim po vice nez 10 letech a zvazoval jsem do ceho jit. Rozhodl jsem se pro plynove zbrane, na tercovou strelbu. Zatim mam doma KAC PDW od WE se systemem AWSS, na ceste z TW mam kit na prestavbu na open bolt. Chtel bych svoji sbirku rozrust na 2 pistole a 2 dlouhe.
King Arms M79 (GAS/CO2/HPA)
KWC 1911 (CO2)
TM 1911 (GAS)
Bear Paw Production OTs-03 SVU (GAS)
GHK AKMN (GAS/CO2)
GHK M4 V2 (GAS)
GHK 553 (GAS)
GHK AUG (GAS)
GHK G5 (GAS)
Daytona G&P WOC M4 (HPA)
Escort MP5A5 (HPA)
VFC Glock 42 (GAS)
G&G GPM92 (GAS)
A&K M60 VN (HPA)
WE M16A1 (GAS)

Re: Představte se prosím

#3
Zdar, Jakub, z Prahy, jakmile jsem si ozkoušel plynovou M4, tak to bylo jasný, po dlouhym zkoušení a vymejšlení jsem nakonec pořídil Ratech M4. Jinak jezdim za Brity, kde pro jistotu ještě používám šicí stroje ve variacích různejch kulometů :)

Re: Představte se prosím

#4
Zdravím jsem ze stověžatá matička Praha a po dlouhých letech elektrikaření mě nakonec dostaly plynovky,resp.CO2 páč již před tím než airsoft vůbec vznikl jsem se zabýval střelbou ze zbraní na CO2.No i s jiným pohonem.Dnes je to úplně jinde a tak k aeg se vracet nechci.Ani elektrickej blowback se nemůže rovnat kopnutí plynu a řinčení závěru.Vždy jsem jezdil US-Army a hodlám to dodržet i nadále. Žoldáctví se nevyhybám. Stále sleduju vývoj plynovek a tak pokud se mi něco zalíbí že bez toho nebudu moct bejt,tak to koupím.Tomuhle se neubráním nikdy asi. Mám M4,UZI a 2 glocky,vše plyn samozřejmě i když nějaká elektrika by se doma taky vyhrabala.Nejraději system WA,mám rád maximální realitu.Poměrně rád se v tom taky hrabu a vymejšlím vylepšeníčka.

Re: Představte se prosím

#5
Tak ať jen nekomanduju :-) Bydlím kousek od Uherského Brodu, ale pocházím z Hradce Králové kde jsem s airsoftem začal někdy v roce 2004 předtím proběhlo nějaké to picání s taťkou z Academek a UHC pistolí. Nějak do roku 2008 jsem jezdil za BW. Pak jsem zkusil přejít na WWII USA paragána, ale to se nezdařilo a z AS byl konec. Loni jsem do toho zase vlítl jen tak si občas zapicat, ale udělal jsem krok špatným směrem k aeg. Ten Jsem napravil až letos definitivním vstupem mezi plynaře. Výstrojí si jedu svoje. Nejoblíbenější barva Coyotí a foliage. Sedlám značku KJW a to Kc-02 (ruger 10/22) a teď přibyla záložka Kp-01 (Sig P226).
Can am Renegade 650XXC 2019 :- D

Re: Představte se prosím

#6
Zdravím, jsem z Uherského Brodu, ale pracovně poslední roky Praha. AS hraju 8let, začátky s AEG ale poslední dobou začínám přicházet chutí k plynu. Čím víc k reálu tím líp. Plynovku WE HK416 mám od Vánoc. Postupem doplněnou o RA-TECH upgrade. Další plynovku kterou jsem sice před časem prodal byla WE M9. Nyní nová WE Glock G17 4.gen.

Re: Představte se prosím

#7
Zdar bando. Jsem FLEXI. toho casu Chomutov, jinak slovačisko jak řepa. :D Jsem hrdým majitelem dvou kačen KC-02 a nebyt jekuba tak ani nevim ze to na webu znovu jede. Dale vlastnim inokatsu m4, mp9 asg/kwa, kjw glock 19 jako zalozku. co víc říct? za pochodu poznáte.

Re: Představte se prosím

#8
Zravíčko ve spolek.

Jsem Severan neboli Northman řečený, toho času v Chomutově. K plynovkám a vrtání v nich jsem se dostal omylem :o) Chtěl jsem vlastnit 1911 s kolimátorem a tak to vše začalo. Vzhledem k tomu, že nikdo nebyl ochoten poradit co a jak, vydal jsem se na zdlouhavou a trnitou cestu a propadl krátkým plynovkám a po seznámení s Flekem ještě ke všemu dlouhým toho času Inokatsu M4. Toť v kostce vše.

Re: Představte se prosím

#10
Zdravím páni k plynovkám som sa dostal podobne ako severan chcel som začať s AIPSC a zbraň čo som si kúpil po pár výstreloch skončila keďže nebol nikto čo by sa tomu rozumel tak som sa to toho pustil sám vďaka jeho skvelím článkom a skúsenostiam sa mi nakoniec podarilo s niekoľkých nefunkčných zbraní vyrobiť spoľahlivé a výkonné kúsky ktoré momentálne zbierajú body po súťažiach v Poľsku a Slovensku. Podarilo sa mi spojazdniť systém preplňovania Propánu z 10 kg fľaše do menších prenosných fliaš benzomatic používaných ku spájovacím horákom. Rád by som prispel aj svojímy skúsenosťami do tohto fora.

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti

cron