Re: VFC LAR (FAL) Standart type I

#11
Tak nastal víkend, a já se dostal k nějakému testování na Falovi. Odpoledne bylo 18C, a já zkoušel čistý propan. A výsledek? 104 - 106 m/s s 0,32g BLS kulema. 1.8J. Kopanec byl asi takový standartní, jako příjemný, pěkný kovový zvuk.

Už se mě nechtělo se vracet pro těžší kule, ale hopec by je utáhl, vyzkoušeím v neděli.

1) Co mě zklamalo, je, že se při střelbe povoluje regulace hopu.
2) Při střelbe na semi, při lechkém zmáčnutí spouště to jede full auto :-/
3) Předbažbí, kde jsou ze spodu díry, to k sobě nelícuje, a z vrchu když na ten plast člověk přitlačí tak se prohýbá.
4) Před předpažbím v předu, ze z boku velký šroub, ten se při střelbě povolil (ještě že jsem si toho všimnul a nevypadl do trávy na zem)

To jsou takové nedostatky které mohli při výrobě odstranit, a co si budeme povídat, za ty peníze to opravdu mohli.

Mám to všechno nafocené, ale za bohu nemohu přijít na to, jak jsem vložit ty fotky???


Prozatím celkový dojem? Na některých večech si dali záležet, na některých už tolik ne. Až na ty některé věci je zbraň pěkně slícovaná, nemá to vůle, nevikle se to, nevrže (předpažbí trochu ano). Přijemě se to drží, hezky se z toho střílí, Kdyby bylo 25C. plyn by měl větší tlak, a kopanec by byl zase trochu silnější, výkon si myslím že takový asi jak u ostatních zbraní. Už mě teď toho víc nenapadá. Když tak se optejte a řeknu vám. A teď mě řekněte jak mám sem vložit ty fotky? Chci to udělat z PC, z mobilu jsem to nezkoušel.

VFC LAR (FAL) Standart type I

#12
Ja mam pocit, ze fotky musis nejdriv s kompem nekam nahrat, a pak nasdilet link. Z mobilu to jde primo, pokud mas forum pres aplikaci tapatalk.

Ad spoust, ono je to vcelku realny, u vojenskych pusek se uci/ucilo, ze musis spoust kompletne domackout pri kazdym vystrelu, ne to dneska "popularni brnknuti". Plus v tom teoreticky muze mit prsty ten vyndavaci buffer, ktery zrychluje cyklus a lidi ho davaj pro plny chod pryc.

Ad srouby, lidi doporucovali vsechny nezalepeny zalepit.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Sgt Martin "Hootch" Bouda
3d Force Reconnaissance Company 1966 - 1970
USMC Force Reconnaissance Units 1942 - 1995

Re: VFC LAR (FAL) Standart type I

#15
To je vnitřní hlaveň, nějaká povrchová úprava, tou délkou zklamali, to mohli dotáhnout k výšleháku.

A šroub který se povolil.


Dneska jsem zkoušel 0,36 kule, neměřil jsem na chronu, páč počasí dneska za moc nestalo, a hnal se déšť. 0,36 plachtila krásně, a daleko, lepší než 0,32, ikdyz ji to trvá než doletí, uvidíme co 0,40. Dneska počasí nestálo za nic. Takže vyzkouším jindy.
Obrázek
Obrázek


Odesláno z mého Redmi 7A pomocí Tapatalk

Re: VFC LAR (FAL) Standart type I

#18
Jo, kámoš měl WE 16ku, a tam to bylo pěkné. To předpažbí mě moc nesere, pač bude časem ve drěvě. Jen škoda že se malinko povoloval ten hop up. A ještě jde docela ztuha přepíní režimu střelby, ale to sere asi ze všeho nejmíň. Mám slíbené dřevo u kamaráda, kdyby to odřekl tak bych zkusil sehnat z ostrého fala, a to by byla teprve topovka. A výšlehák musím taky vyměnit. No práce na tom bude

Re: VFC LAR (FAL) Standart type I

#20
To video je luxusní! Dky za něj ;)

Pasuje na to pažbení z ostré, ten spošták se dá upravit, aby to nedělalo, co jsem z toho videa pochopil. Já za boha nemůžu povolit výšlehák, a tu plynovou trubici která je přišroubovaná k tělu. Na tom videu jim to jde dobře, já to nemůžu povolit ani kdybych se posral, asi podlepené závity, a jít na to prasácky moc nechci. vnější hlaveň u předažbí šla povolit normálně.

Jinak mám 309 kus :D

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host

cron