Re: Představte se prosím

#451
Zdravím,
jmenuji se Martin a bydlím v Dolních Studénkách u Šumperka. Před několika lety jsem měl plynovou M4 systému WA, ale byla nespolehlivá, u nás byly nedostupné náhradní díly a použitelné zásobníky drahé. Letos mi to nedalo a opět jsem si koupil dlouhou plynovou repliku, tentokrát G36E od WE. Ta už celkem funguje, ale zatím jsem ji používal jen na terčovou střelbu. V plánu mám opět koupi něčeho na platformě AR-15, protože ta G36 se nedá moc vnějškově upravovat a zásobníky se nevejdou do běžných sumek. Tentokrát to však bude od WE, protože jsou na ni díly a relativně levné zásobníky.

Re: Představte se prosím

#452
Ahoj,

jmenuje se Zdeněk, bydliště Kutná Hora. Po několika letech jsem se vrátlil k airsoftu a chci si koupit první dlouhou plynovku. Což je i důvod registrace neb o plynu nic nevím. Proto prosím omluvte stupidní dotazy, neb AEG tolik nevyžaduje.

Z.

Re: Představte se prosím

#453
Zdravím,
po dlouhé době se vracím k airsoftu. jakožto člen AZtek, chci co nejreálnější zbraň a tak padla volba na plynovky. Uvažuju o WE HK 416 gbb, ale možná díky tomuto fóru změním názor :) Jinak jsem asi 3 roky hrával s M4 ris.

Re: Představte se prosím

#454
Čau,
softu se věnuji už několik let. Zatím jsem používal hlavně AEG typu AR, naučil jsem se AEG servisovat atd. Co se týče plynovek mám zatím jen zkušenosti s WE1991 a současným WE Glockem 17. V poslední době zvažuju koupi i pušky v plynu. Zde jsem abych před první případnou koupí nasbíral co nejvíce informací a mohl nákup náležitě zhodnotit a případně správně vybrat zbraň.

Re: Představte se prosím

#455
Ahoj,
asi jako většina lidí, mám primárně AEG a k tomu GBB Glocka, teď aktuálně tři Glocky. Vloni jsem si ale také koupil GBBR EMG KAC PDW 10" a ikdyž jsem si zvládnul vyměnit hlaveň a gumu, trochu mě to donutilo se o plynovky více zajímat, což mě dovedlo na tento portál. Mimoto mám doma i kačenu, která je sice aktuálně na prodej, ale kdo ví. Třeba se tu dočtu něco zajímavé, co mě přemluví si ji nechat :) Díky.

Re: Představte se prosím

#456
Ahoj všem.
Airsoftu se věnuji již nějakých 16 let, přesněji od roku 2004. Nejdříve jsem začal na manuálkách od větví, omega atd, postupně přes plasty od TM, pak elektrické cyma, CA atd., až jsem okusil prvního glocka na greengas od WE a od té doby se to se mnou veze. Aktuálně mám doma TM Desert warrior 4.3, KWA MP9A1 a Golden Eagle 870. Jedu už jen na propylenu.

Re: Představte se prosím

#457
Čau jsem takový obstarožní jouda který se věnoval softu někdy okolo roku 2007 a po té co se naše partička tak nějak rozpadla (neb se všichni postupně odstěhovaly a různě oženily) na softku pěkných pár let nešáhl. No a po té co si bratr před měsícem oživil podobně zahálející ak ve mě začalo hlodat že by nebylo špatné sundat se zdi mou památeční tanaku a tak jsem tady .

Re: Představte se prosím

#458
Zdar,
Airsoftu se věnuji cca 10let. Celou dobu jedu AEG a manuální odstřelovací pušky. Jediná plynovka co mě drží je G17 od WE. Pro GBBR jsem přičuchl když jsem rok působil jako servisní technik v AirsoftPro.cz a musel opravovat vše co se vrátilo na reklamaci. Ten pocit opravení GBBR byl super ale neměl jsem kuráž si ji pořídit. Potřebuji zpestření v airsoftu a tak jsem prodal své EL AK74 a čekám na naskladnění HK416 od WE jakožto mé první GBBR. Snad nebudu zklamaný :D

Re: Představte se prosím

#459
Ahoj,
airsoftu se více či méně věnuji už 7 let. Minulý týden jsem koupil SA58 FAL OSW předělanou do HPA na systému Daytona. Mám s ní dva problémy, které s Vaší pomocí doufám vyřeším. Na toto fórum mě odkázal kolega z týmu, takže doufám, že bude v pořádku, když zde budu prezentovat (i když jde o HPA a ne přímo plynovku).

Re: Představte se prosím

#460
Ahoj všem,
jmenuji se Lukáš a bydlím v Praze. Airsoft jsem hrával dříve, nyní se vracím společně s nedávno pořízenou Kar 98K od PPS a P-08 od KWC. Rád bych zde získal další užitečné informace ohledně GBB zbraní a případně i kontakt na nové spoluhráče.
L.

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host

cron