Re: Představte se prosím

#441
Zdar,

S airsoftom práve začínam, ohúrili ma plynové zbrane, aj koli tomu som prišiel na toto fórum, aby som sa niečo priučil a dozvedel viac, zatiaľ vlastním iba glock 17 gen 4 od umarexu a obzerám sa po dlhej plynovke, zaujama ma M4 MWS od Tokyo Marui, tak uvidíme

Re: Představte se prosím

#443
Tak zdar boys.
Je mi 29 let a od 16 jsem hrál paint.Poslední tři roky jsem se nasral protože se nic nedělo.
Proto jsem si koupil níže uvedené bouchačky.Proč plynovky?Požaduji realizmus.Proto max 40 ran na zásobník,blowbacky atd.Rachtající motorky nejsou nic pro mě.Snad se tu u nás v Liberci začne něco dít.Budeme vymetat každou akci.

MASADA WSK TAN
1911 Hi-CAPA Type K

Re: Představte se prosím

#444
Zdar,
Jmenuji se Peter a airsoftem a milsim (US) se zabívám cca 2 roky. Z plynovek mám jen WE G19 gen5, vevnitř kompletně předělanou.
Jsem tady, protože se chystám koupit dlouhou plynovku a potřebuji se nachytřit, co koupit. Chtěl bych M4 Mk18. Zatím, se mi líbí od GHK.

Re: Představte se prosím

#450
Zdravím,

po kratší pauze se zase vracím zpět k softění a celkově už mám za sebou asi 12 let. V minulosti mi šlo rukama několik plynovek (WE AK, WE SVD, WE G36), tedka frčím primárně na HPA (E&L AK74 PDIK, v přechodu na Kytheru). S kolegou z týmu jsme si nedávno říkali, že by to zase chtělo oprášit i ty plynovky a protože to myslíme vážně, logicky jsem zamířil i sem na forum...

Dmitry

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti

cron