Re: Představte se prosím

#411
Ahoj, jmenuji se Roman, jsem z Prahy a tip na toto fórum jsem dostal od kamaráda, když jsem po něm chtěl odpovědi na moje otázky při výběru zbraně. Jsem začátečník a rád bych se zde, na základě zkušeností ostatních, dozvěděl co koupit, čemu se vyvarovat, co je dobrý, co je špatný atd. atd.

Re: Představte se prosím

#412
Zdravím, jmenuju se Tomáš a jsem od Strakonic.
Mám odehráno přes 15 let, většinu času jako odstřelovač ať už s manuálem nebo elektrikou. Posledních cca 5 let nejčastěji hraju s Tanakou M700, kterou mi pomáhal rozjet T-dog a po jeho radách jsem zatoužil i po DMR. Což se mi splnilo a proto jsem tu.

Re: Představte se prosím

#413
Zdravim :)
Tak po dlouhe dobe jsem tu zas, prvni profil jsem nejaky patek nepouzil a trosku me zmizel :-D

Jinak softu se venuju nejakych.. pfff.. 15 let uz to bude no. Od prvni akce to z plynu byl DE od TM, ke kteremu jsem se casem stejne vratil :) Ted mam doma G17, G18c obe WE, 2x DE od TM ( ten v chromu je zeny :-D ) Grozu na P* coz sem nejak tak patri nepatri, Z brokovnic v plynu tu mam Secutor VELITES G·II a VELITES G·VI a ktomu takouvou kapesni lamacku divcich srdci KJW Mad Max.. A jeste me jezisek jmenem manzelka prinese GHK AK 74, kdyz byl ten gotycky cernej patek je skoda ho nevyuzit, ale to jeste nevim, takze pssst :-D

Jinak bydlim v Olm a posledni dobou toho casu fakt moc neni, takze spis larpy ( Stalker, Metro, Fallout..) Nez klasisky military :)

Re: Představte se prosím

#415
Ahoj,

už podle nicku je zřejmé že jméno mé je David.
Věnuji se hlavně rekonstrukci života karolínského franka z 9.století, nicméně před "living history" jsem se věnoval i tomuto zvrácenému koníčku, měl jsem L96 a L85A2.
No a nyní bych si rád pořídil WE M14 EBR, tak jsem vyhledal toto fórum a těším se z možných rad.

Přeji všem hezký den, David.

Re: Představte se prosím

#416
Ahoj,
jmenuju se Tom jsem z okolí Prahy
Léta jsem lítal 5th SFG a ted se chci vrátit k Mil sim.
Je na to daleko méně času než za puberty a o to víc si to chci užít.
Sem jsem se registroval jelikož mám v plánu si postavit nějakej hezkej kousek (m4 blok2, hk416, mp7) nejlepe od vfc
tak doufám že se mi tu podaří vychytat vaše místní tipy a triky..
díky moc a snad někdy přes mířidla... :)

Re: Představte se prosím

#418
Zdar, jmenuji se Dalibor a jsem z Opavy. Po 13ti letech elektrik jsem propadl plynu, zatím naprosté ucho v tomto směru, ale snad to čas napraví. Po x nezdarech od WW2 po 90. léta jsem se na to vybodl a zůstal u mých oblíbených paras Indočínské a Alžírské války. Zatím jediným kouskem který vlastní je MAS36 (CO2), postavený jedním šikovným kolegou.

Díky za přijetí.

Dalibor

Re: Představte se prosím

#419
Zdravím, jmenuji se Richard, je mi 24 a airsoftu se aktivně věnuji od svých 15 let. Jsem členem týmu KVH & AS Doomtroopers po celou zmíněnou dobu.
Důvod mé registrace je, že se chci dozvědět více informací o plynových zbraních a všem kolem toho. Uvažuji o koupi své první dlouhé GBBR, a již nějakou dobu mám pistoli WE Glock 18C.

Díky za přijetí a airsoftu zdar!

Richard

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů

cron