Re: Představte se prosím

#381
Zdravím jsem Petr, jezdím cca od roku 2007 jako elektrikář, nyní po dvouleté pauze opět začínám jezdit s tím že při výběru pušky jsem nakonec vybral GHK M4 V2 o které bych se zde rád dozvěděl víc infa o upgrade, udržbě a možných problémech se kterými jsem jako vlastník AEG nikdy nepřišel do styku. Rád bych přešel na GBB kompletně proto budu rád za každé info a zkušenosti které zde získám.

Re: Představte se prosím

#382
Po 10 letech elektrický éry jsem se rozhodl kompletně přejít jen na plyn. Už mě omrzelo pořád řešit kabely, kola, vzduchotechniky, motory a další na nervy lezoucí věci a tím spojený. Věřím tomu, že tu najdu vše, co budu o plynu potřebovat vědět.

Re: Představte se prosím

#383
Zdravím ve spolek, po přečtení docela dost vláken jsem si řekl, že bych mohl dodržet pravidla, které tady kolují a představit se. Jmenuji se Kryštof ale kromě přítelkyně mi všichni říkají Tofe. Po delší elektrické dráze a vystřídání asi deseti zbraní jsem čuchnul k plynu a zařekl se, že k té prokleté krabičce plné drátků a pružinek jménem mechabox už nikdy nesklouznu. Mám takový menší problém, kterého se už asi ale nezbavím (nebudeme si nic nalhávat je nás tady takových hooodně)a to ten, že mám tendenci pomalu ale jistě hromadit zbraně. Po zbavení se všech zbraní a asi roční pauze s hraním mi to nějak nedalo a momentálně jsem majitelem we scaru l, we coltu 1911, we glocku 17, kjw m700 a nezůstanou holky dlouho samy, proto bych rád některé koupě a hlavně úpravy konzultovat se zkušenějšími abych nakupoval zajíce v pytli.

Re: Představte se prosím

#384
Ahoj bando, je mi 28 let, jsem z Prahy a převážně jezdím akce v Milovicích. Letos jsem si řekl, že už mám AEG dost a tak bych chtěl přejít na plyn. Konkrétně WE AK74UN, doufám tedy, že zde na fóru najdu veškeré užitečné informace jak upgradovat a hlavně jak se starat o plynovky.
Jakub

Re: Představte se prosím

#385
čoló,

už se chvíli v AS pohybuju, zhruba od dob prvních marui AK za 2 měsíční výplaty obou rodičů :)
krom ele jsem měl 5 různejch pistolek, vše 1911, v plynu ale teprv až teď jsem pořídil dlouhou,
jestli se well aksu dá říkat dlouhá...
Projel jsem už i většinu fora, abych nabral něco vědomostí, ale každá rada přijde vhod,
hodlám to krmit CO2 kvůli teplotám, takže jsem zvědav, jak to dopadne a jaký laborace s tim vyvedu :)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti

cron