Re: Umarex Glock

#21
Přes ty volný dny jsem se hrabal v Glocku....pro zajímavost jsem tam vrátil tu originál hopgumu aby se vědělo...A hopguma nakonec maká v pohodě.Tak párkrát jsem musel omotávat jinak,páč to moc poslouchat nechtělo,ale nakonec se zadařilo.Lze s tím střílet i 0,45g na dlouhou vzdálenost a poměrně dost přesně-je tam teď i původní hlaveň.Při střelbě se nedá poznat jestli je tam ML,Páč je to srovnatelný.Velká škoda,že u VFC nepochopili ten hopovej system a nedodělali to.Zbraň by pak byla fakt hodně slušná už z krabice.V podstatě by byl na světě glock s nejdelším dostřel hnedka koupenej a nemuselo se to doma dopižlat.Hlavně raženej.Dobrý,jsem spokojenej.

Re: Umarex Glock

#22
Byl jsem to včera ještě v morisu oměřit s 0,4g kulema a propylenem....propylen tam byl 3dny naplněnej a dává to 73-78m/sec.Což je na originál prťavou hlaveň docela dobrej výkon.V bojový poloze hopu.Takže už to nechám bejt jak to je.Počítám,že ta G17 co maj ještě jako další model krom G42 bude na tom výkonově stejně. Takovejch přes 80m/sec s 0,4g nábojem by se tam klidně mohlo objevit když se to rozchodí aby to makalo jak může. Slušný,akorát že se to zase musí doma dodělat.

Re: Umarex Glock

#23
Diky za zkusenosti Vete, mohl bys prosim dat do jednoho postu sumar zmen ke kterym jsi teda dosel aby to rozumne strilelo? Priznam se ze jsem se v tom tvem vypraveni uz ztratil. Rad bych si pridal mezi sbirku pistoli G19 a tohle vypada extra lakave.

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů

cron