Re: Představte se prosím

#361
Nazdar, jmenuju se Šimon. Jsem z Brna. Soft hraju dva roky zatím jen s m4 elektrárnou a we glock 17. Momentálně uvažuju nad koupí dlohýho plynu, tak zjišťuju co a jak. Láká mě ak pmc. No, uvidíme :D

Re:Zdar

#363
říkají mi Pitrs koupil jsem si GHK AUG hledám tady tipy triky akce pro plynare jinak soft hraju 10let a jsem z Moravy tak slivovici hold a zabitým AEG salute ""

Re: Představte se prosím

#364
Ahoj, jmenuji se Honza. Softim v podstatě od zakladky - kulickovky od vietnamců :-D, samozřejmě bez brýlí (dnes bych si nafackoval), v 18 sem poridil prvni aeg atd.. Poslednich 5 let se to snazim kombinovat s rodinou, praci a horolezectvim. Pred par lety jsem poridil we g17 a nedavno we m4 ris, takze jsem propad plynarine :-D. Softu zadar a nekdy na bojisti, mejte se.

Představte se prosím

#366
Ahoj jsem Viktor. Airsoft aktivně hraji zatím jeden rok, ale za tu krátkou dobu jsem si prošel kromě HPA šemi pohony AS ganů, až jsem u mě vznikla láska k plynovkám. A vše ostatní šlo stranou. Zakazané slovo mám jen na zimu ... abych své lasky netrápil.
Začal jsem na obyč WE Glocku 17 na které sem se naučil jak plynovka funguje... po určitém čase jsem se naučil rozborku a pomalu jsem začal upravovat a vylepšovat až jsem z něho vytáhl krásny výkon a hlavně přesnost a stabilutu. Dalším výtvorem byla moje Hi-Capa, která prošla kompletní přestavbou a teď je zní kráska :) a konečně jsem se dostal k dlouhé zbrani s názvem WE G39Ras a odehrál s ním první hru komplet jen s plynem. A už se těším na zimu a na lehké upravy co udělám aby byla top... a doufám že tu najdu dost nápadu a rad...

Re: Představte se prosím

#368
Zdarec, jmenuji se Robin, jsem z Olomoucka a airsoftu se věnují již něco málo přes 10 let. Moje úplně první zbraň byl manuál M92F od TM a dále plno elektrik. Odjakživa jezdím US, nejdřív jsem jezdil pár let 101st ABN devadesátý roky, tzn WDL, PASGT a ALICE bordel s M16A2.. Postupem času to šlo do háje a s kolegou jsme rozjeli SEALs v Afghu kolem roku 2005. Ze snahy přiblížit se větší "realnosti'' jsem pořídil Sig Sauera P226 od WE a byl jsem nadšen. Teď jsem pořídil M4 CQB od GHK a moje nadšení trvá.
Děkuji za přijetí mezi Vás plynaře ☺

Re: Představte se prosím

#369
Zdar.
Mé jméno je Jan Krejčí a přezdívají mě Honzys. Bydlím ve Zlínském kraji. Je mi 24 let a airsoftu se věnuji přes 10 let.
Má primární zbraň je M40A5 [VFC] a sekundární Glock 17 [WE]. Jsem členem teamu CAAS Snipers.

Re: Představte se prosím

#370
Zdarec pánové (a dámy),
přezdívám se Hawk, je mi 26 let, pocházím z Uherského Hradiště (Zlínský kraj), jsem programátor, elektrotechnik a všeuměl :D a AS hraji cca 12 let, avšak poslední 3 roky jsem byl takřka neaktivní - kvůli škole a práci. Začínal jsem jako AČR, po chvilce jsem migroval na kontraktora (BlackWater), poté pár let Ranger a pak zpět kontraktor (team BlackWater Morava). Začínal jsem s CA M15 A2 + M203, poté M4 CQB (P&J) + M203 a M92 KJW - k tomu později přibyl první "dlouhý" plynový kousek a to SCAR-L od WE (cca 7 let zpět). Poté Jsem SCAR prodal a později i M4, kterou jsem nahradil za MP5K (zpět jako kontraktor, do auta na Protektory se malá zbraň hodila). Aktuálně po cca tříleté pauze jsem dokoupil KAC PDW (WE) a hraju full-gas.

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů

cron