Re: Představte se prosím

#351
Zdravim plynare, jsem z trutnovska , softim uz nejakej ten patek, vetsinu z toho za AS Team Vitezna, v plynovkach se uz taky nejakou chvili hrabu. Momentalne to jsou WE M16A3, M700p a z pistoli WE Glock 17, WE Desert warrior 4.3 a KJw M9A1. Dal zacinam propadat kouzlu HPA.

Re: Představte se prosím

#353
Po delší době opět zdravím.
Byl jsem tu někdy na přelomu 2014/15, mé první představení je na straně 9. Nějak se mi tehdá do záliby ve zbraních (samozřejmě plynových) vmísily RC modely a prostě jsem tomu propadl. Dlouho jsem tu pak nebyl a byl smazán. Teď se mi to nějak obrátilo a zase jsou na pořadu dne zbraně. Moc toho ale nenastřílím, spíš se "mazlím". Jsem stále bez závazků tak si můžu dovolit "utrácet", teda zatím :-)
Od té doby nečinosti mi zas něco přibylo, nějaké revolvery, WE AK, Vánoční dárek WE M16A1, no a poslední přibyl Springfield M1903A4 od G&G. Staré pušky prostě miluju.
Nejsem žádný velký spisovatel a čtenář, tak než tady přečtu vše co se tu napsalo od doby co jsem tu nebyl, tak nebudu opět smazán :-) Snad ale něco napíšu ohledně věcí co doma mám (hodně je toho stále rozebráno a čeká ty roky na dodělání, času furt není a práce unavuje, pak už se zase nechce. Chtělo by to alespoň půl roku prázdnin).
No a navíc jsem si přičuchnul k propylenu tak už jsem vyřízený :-D

Re: Představte se prosím

#355
Ahoj, jsem Radek. Pocházím z Vysočiny, ale žiju v Praze. O airsoftové zbraně se zajímám cca 2 roky. Mám doma zatím jen Glock 17 od WE. Chci si pořídít i dlouhou plynovku, s největší pravděpodobností nějakou AR -15. Chtěl bych si ji i časem upravit k obrazu svému a tady chci nasát informace a zkušenosti.

Re: Představte se prosím

#357
HELLou...
zdá se že jsem byl neaktivní a tedy smazán! :D
Softu se věnuji od října 09.

Moji drazí jsou M40 TW, KJW M700P, WE M14, TM G17, ASG/KSC G19...
Dříve mi radost dělali i WE HK416, KJW USP tactical, KJW M92f

Tedy buďte dobří, raďte a přiznávejte ;-)

Re: Představte se prosím

#358
Ciao. Je to možné, že jsi byl smazán. Na každého beru stejný metr aby tu nebyli stovky neaktivních lidí kteří se jen jednorázově zaregistrují. Bohužel občas to schytá i někdo s více příspěvky nebo větším zájmem.
Can am Renegade 650XXC 2019 :- D

Re: Představte se prosím

#359
Zdravím,

již jednou jsem zde byl, ale jelikož se softu věnuji jedno období v roce, musím si vytvářet nový profil.
Jmenuji se Jakub, bydlím v Praze, živím se jako vývojový konstruktér, aktuálně bastlíř a 3D printer a soft beru jako sezonní koníček. Především mám příznivý vztah k plynovým pistolím a to je hlavní záměr proč sem chodím, čerpat moudra, sdílet svá a třeba se i připojit k nějaké plánované činnosti.

Re: Představte se prosím

#360
Čau, ahoj jmenuji se David, jsem z ostravy as hraju 4 roky, zaregistroval jsem se tu z důvodu přechodu z toho slova co je tady zakázané:D na gbb tak tu chci sbírat informace a abych vybral snad dobrou zbraň a nekoupil zajíce v pytli:)

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů

cron