Re: Umarex Glock

#11
jo kdybych chtěl glocka co už něco umí a žádnýho neměl byla by to možná jedna s dost reálných možností co koupit
soudruzi: AK105(ghk), Makarov(KSC), TT33(WE), Mosin Nagant(PPS)

Re: Umarex Glock

#13
WE ma výhodu napríklad že pasuje ML bez problémov , ale inak čo mám FNXko od VFC tak podľa mna veľmi pekne spracované a aj kvalitnejšie diely, ale ja som dosť zelenáč na posudzovanie , no myslím že to bude dobrá pištoľ.


Sent from my iPad using Tapatalk
GHK-AK 105
VFC FNX-45

Re: Umarex Glock

#14
To je těžký posoudit když nevim co to umí či neumí. Já kupuju zbraně na který se dá tady něco sehnat,nebo nejlíp všecko,ale kolikrát tu neseženeš úplně všecko ani na glocka od WE. Za čas stát nad rozebraným glockem od třebas "hemenexu" a plakat že nemám nějakou blbost za dolar a mordovat to z něčeho za horentní sumy s nejistým výsledkem je fakt vopruz. :(

Re: Umarex Glock

#17
BW je zkratka pro "Bold Warrior in action" a celá značka patří pod Poseidon. Ve zbrani je Poseidon air cushion barrel (hlaveň s drážkou na začátku a na konci pro rychlejší tok vzduchu při hop-fázi pod kuličkou a na konci pro odfouknutí vzduchu ven a minimalizování turbolencí působící na kuličku po opuštění hlavně), ale je to klasika mosaz. Teď mi od Poseidonu přišla hlava pístu do glocka a jestli ji do toho BW dali taky tak je to tak rozhodně lepší než WE, ventilky už mám v dlouhý přes rok a sou supr. S poseidonem jako firmou jsem velice spokojenej, takže jejich BW glocky a beretty bych komukoliv doporučil spíš než WE. Jinak zbraň je prakticky WEcko, všechny díly kompatibilní, tryska, zásobníky atd.

Odesláno z mého Redmi 4X pomocí Tapatalk

Re: Umarex Glock

#18
Tak Umarex Glock 19. Když otevřete krabici,zatají se vám dech.Lepší design se vidí pouze u originál glocka a ten pocit ve vás je. :) Designově naprosto perfektně zpracovaný i celkem barva odpovídá originálu o rytí nemluvě. Komu sedí 3 generace tam mu padne jako by tam ta pistole přimo vyrostla. Cejtíte se s tím bezvadně. Kouknete na rohlík a další radost,rytí i design opět vynikající. Zásun,výsun, obtažení a cvak. Všechno super.Podle zvuku je cejtit,že to má potenciál. Všimnete si sem tam olejíčku co se asi někde otřel nebo co...no a pak teda že se to rozhodí dle základní rozborky aby se vědělo co tam teda vlastně je lepšího.
Tak jestli je WE glock,nebo jiný zbraně prolitý olejem od shora až dolů,tak oproti umarexu jsou naprosto suchý. Z tohodle olej přímo kapal. :( A ještě k tomu takovej ten hnusnej špinavej olej připomínající místama až vazelinu.Neni snadný to vytřít.
No a pak zažnete zkoumat jak se věci maj dál.Zaujme hned recoil spring-vratná pružina.Je dvojitá-antishock zákluz.To určitě potěší,ale jen do tý doby než zjistíte,že tyčka je plast. :o No tak to oželíme,jezdí to dobře i zpětnej ráz je moc fajn,lepší než G19 WE.No kolejničky ve předu jsou dělený,což je horší pro rozborku-zprvu se mi zdálo,že se rozebírá přesně jak originál,ne jak u WE nebo jiných. Tak vedení je sice lepší,ale nejspíš půjde jen o dobu,než se to ochodí, A ochodí se to určitě. Bicí mechanismus je zdá se solidní,až zase na kladívko,respektivě na konec kladívka,kde místo rolny-ložiska je zase takovej rohatec co u Army,nebo Well. :( Sice mnohem líp zpracovenaj,ale tohle se mi moc nelíbí.Zatahám za trysku a ouha,moc nevrací a i perko je slyšet jak trpí...."Kurva pístek je nějakej divnej, strana s dírou pro plyn připomíná marui a strana bez díry-jen co je vidět při vytaření tak KSC nebo kýho čerta,jestli pak bude moct bejt záměna za nějakou co tu k mání je?"Po celkový rozborce jsem zjistil že záměna možná není,páč je to zespoda placatá jak u G18 marui. :x Tudíž atyp a hlavička pístku taky atyp. Funkce strašná. Ale těsní to slušně. I ventil je dobře udělanej-líp jak všechny ty originální blockery se šroubkem.Pouze tyčka napříč. Pistole je určená i pro CO2,tak to snad vydrží.
No kouknem na zásobník. Je fakt moc pěknej,ale odsunout víčko a naplnit plynem je vopruz,slabším nebo dívčím prstům to asi nepůjde moc dobře.Snad se to ojede.Víčko s gasroutem je na rozdíl od jiných na 2 čepy,což je fajn.Jenom je víc plastovější než u jiných.Tak jo,jde střílet.
Tak rány dobrý,ale dostřel a přesnost veškerá žádná.Lepší to po někom hodit,to se spíš trefíš a dohodíš dál.Nic se nestalo ani při natočení hopu na doraz.Bída a utrpení. Výkopn s 0,4g byl trvalý od 63m/se po 67m/sec.Sice se tam objevilo i 79,ale jen jednou a tak se tam nejspíš zatoulala kule jiný váhy.Z rozmrzelosti jsem to nabil i 0,25 g a to zas bylo docela slušný 92-95.Na talk krátkou hlaveň sakra dobrý.
No nic, řek jsem si,uvidíme jestli z toho něco vykřešu navíc. Kurva Glock drahej jak vajíčka na klondyke a střílí na hovno.
Koupil jsem jen T-klíč na VFC sračky,kolečko na VFC asi není co bych potřeboval-je jiná i komora na hopgumu,tak pozor na to! Nechal původní a přehazoval. Perko na pístku je jinak dělaný,líp se to možná montuje,ale funkcí asi nic moc-musel jsem ho vyměnit.Chod se výrazně zlepšil. :) Nacpal jsem tam hopgumu i hlaveň ML,T-klíč jsem hnedka ztratil a už nenašel,tak jsem vzal I klíč se slovy horší už to o moc bejt nemůže. A dal všechno zpátky do kupy.
Mimochodem výrobce říká,že je možny použít i zásobníky WE a KJW. Tak KJW nemám,ale vzít rohlík z WE G19 je vyloženě kravina,jde tam hrozně špatně a ještě hůř se vyndavá. V boji smrtelný.Leda použít z G17-ten delší a nějakej ojetější,pak to maká.Sice plyn utíká kolem-páč tryska se vstupem pro plyn i gasrout je kulatá,ale střílí to. Jen přicházíte o výkon.Tak jsem to nabil a naplnil a jdem na to. Prásk.....a čumim,kule letí daleko jak blázen, Před výměnou hlavně a hopgumy nebyla schopna dostřelit ani 50m a teď plachtí až jak jsem zvyklej :D paráda.Tak trošku přehopováno a dýl trvá než to trefíte,ale kurva jde to. A ještě rohlík z WE G17 a taky slušný,No tak se zadařilo,ještě oměřím fofr a uvidí se. Souhrnem toho glocka nedoporučuju,je fakt moc pěknej a je to lákavý.Podle mě je hezčí i než maruáckej glock,ale jako přímo z krabice naprosto nepoužitelnej. Tedy pravdou dneska je,že je potřeba všechny zbraně doladit doma,páč přímo z krabice nedostřelej nikam. Dá se doladit s další investicí. Zpracování je sice moc hezký a originál rytýho glocka jen tak krom marui asi neseženete,ale tý práce kolem aby jste to naučili střílet.Ovšem jestli vás to baví,tak tady naděláte % při upgradu jak hrom.Zbraň po upgradu střílí o 100% líp než z krabice.V tomhle je marui nepřekonatelná,koupíš, vezmeš a jdeš střílet. A střílí to z krabice úplně nejlíp.Sice nic moc výkon a nikdy to nebude o moc lepší,ale pak to v tom stavu z krabice vydrží věky.
Takže ani to VFC se nepředvedlo.Už nikdy VFC nekoupím. Bůh ví,co by mě potkalo na složitější zbrani.A bacha, díly z ostaních zbraní nejsou moc záměnný.Zkoušel jsem prohazovat co se dalo.Vše je krapítko jiný,delší,tenčí,kratší větší,menší....jako skoro pasuje,ale nefunguje to.A jak to je se servisem? No hodně blbý. Rohlík stojí jak do dlouhý a jinak nikde nic.
Jestli někdo uvažujete o koupi,tak se ptejte na detaily. Co budu vědět tak odpovím.

Re: Umarex Glock

#19
Tak jsem to ještě včera oměřil ale neměl jsem munici 0,4g.Tudíž jen na 0,3g. Dává to 81-84m/sec.To by mělo teoreticky stačit i na 0,45g kde by rychlost padla na nějakých použitelných 72-75.Není to žádnej zázrak,ale ještě dneska jsem to ráno zkoušel na střelnici v práci a jde to všechno parádně rovně jako brus. A na tak krátkou hlaveň....prostě to stačí až kam jako záložka nebo do areny.Akorát na zimu bych s ním asi moc nepočítal.
Výrobce udává 85m/sec s municí 0,2g,tak bych řek že jsem to kousek vydupal na použitelnou úroveň.Mimochodem výrobce udává kapacitu zásobníku 20ks,tak nevim,buď neumí počítat a nebo mám šmejda taky jako pistoli.... :lol: ať dělám co dělám,víc jak 18 se jich tam nenacpe.Tak originál jich má ještě míň.
Možná to ještě rozhodím a pohrabu se ve ventilu,tam by mohlo bejt něco navíc,ale raději bych před tím ještě vyzkoušel zásobník od Umarexu na CO2 a od KJW jak na tom jsou.Případně i CO2 od WE. Tak musim někde na někom vysomrovat zápůjčku. Střelbu si fakt užívám.V ruce je cejtit hodně a je to znát na kopání když dojde náboj v zásobníku.Jako střílíte, střílíte a když dojde munice hnedka to víte,páč v ruce se to pak chová přesně jak ostrá.Tohle se jim povedlo,pocitově super. A to rytí,barva, úchop a střelba,takhle bejt udělaný WEčko,tak nechci nic jinýho. Design VFC a střeva WE.Moc mi mrzí že ještě neexistuje zbraň,kterou bys koupil,vytáh z krabice,nabil a šel střílet s dostatečným dostřelem,fofrem,přesností a pocitovostí .A samozřejmě spolehlivostí.K tomu je furt nejblíž marui. :(

Re: Umarex Glock

#20
Zkoumal jsem díly,co jsem z glocka vyndal a přišel jsem na zajímavou věc. Hopguma od umarexu,potažmo VFC teda,je flat hopová :o Tedy klobouk dolů,že už to někoho napadlo dělat seriově,,ale zřejmě konstrukter nepochopil,že samotná guma k tomu nestačí a je potřeba jiný ramínko a nebo to udělali jen na půl..... :?: Takhle zkonstruovaný ramínko nemůže fungovat správně.Je to jako když jsme neměli ještě k mání tady kompletní díly na hop od ML a patlali jsme to jak se dalo. A taky to tak chodilo.Zrovna tak špatně to funguje u nich. Ramínko je stejný jak jinde u WE,marui,KJW,......prostě pro obyčejnej hop. Hlaveň je taky běžná bez žádnýho vylepšení a se širokým hopovým výřezem.Ale napadlo mě,že to musí fungovat když se to upraví a tak to zkusím. Boban není jak u ML se spešl tvarováním,je to pouhá ploška.Ale obyčejný věci většinou fungujou dobře.,Mnohdy líp jak celý složitý vyfikundace.
Hopový kolečko od ML pro glocka nebo něco jinýho tam nedostanete ne že by bylo větší na průměru-vzdálenosti jsou stejný,ale proto,že komora je užší,tudíž i kolečko musí bejt užší,aby se komora stáhla na požadovanou šíři.Ovšem kolečko od Umarexu nemá možnost pootočení o 360 stupňů,což je pro nastavení hopu docela potíž.Tak by mi zajímalo,jestli máte někdo menšího brášku G42 a nebo většího G17 od Umarexu,zda je to tam taky takhle dementně vyřešený.Páč proč by na každej model dělali jiný hopy žejo.To by bylo sakra drahý.Každopádně velký překvapení a možnost potenciálu. Páč stačí tedy dokoupit klíč-ten je prostě nutnej a kolečko pro VFC glocka a mělo by to chodit mnohem líp,jak všechny tovární glocky od marui, WE, KJW,.....v podstatě stačí jen ten klíč a je to doma,páč se sice u štelování hopa vyřádíte s obyčejným továrním kolečkem,ale nastavit to jde,když to jde u mě,musí to jít jinde.Je to škoda,součástka za 3 dolary a úplně změní střelbu. Natáhne se to na jednou tolik a bejt to z krabice,tak nemaj konkurenci.Pořád na to za celou svoji sofťáckou eru narážím,Navíc výrobně to není za 3 doly,ale mnohem míň....Chyběj maličkosti co dokážou udělat ze zbraně opravdu skvělou hračku,ale ještě to nikdy nikdo nedotáh až do konce. Softu chybí prostě českej výrobce. :( Tam by bylo úplně všecko,výkon design i spolehlivost a jednoduchost.Člověk by i rád připlatil za zbraň která střílí z krabice na místo 50m 70m a dál i třeba při stejný rychlosti,vypadá designově věrně a dobře,je z kvalitních materiálů co vydržej i hrubší zacházení a lze se na ní spolehnout. Vždyť 58ička je skoro legenda o pistoli cz 75 nemluvě. Nebo škorpík, i nový EVO,nebo Bren jak starej tak novej kterej není kulomet, 59ka taky, 24,nebo 26 pumpido,z který izraelci udělali UZI,ZKL pistolí máme taky hafo typů.....no brečím dobře,ale na špatným hrobě. :(

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů

cron