Re: VFC (umarex) G28/HK417

#251
To krátký ramínko co tlačí dolů hrne před sebou nějakej kvádřík jo? A ten teda tlačí přímo na hopgumu? Je to tak? Tak by možná stačilo tam dát omega váleček s vyrobeným vlastním kvídříkem co by pomáhal vycenntrování a pohybu omega válečku jen dolů.To si myslím,že by šlo udělat. Co se mi tam vůbec nelíbí je to přepákování.Strašně moc hybnejch ramínek a vehementů a tak se to sakra blbě nastavuje. Připomíní mi to starý inokatsu,prostě blbě řešený.....nepřímej přítlak,nastavíš a všude to má nějaký vůle a dorazy a furt se to hejbe.

Re: VFC (umarex) G28/HK417

#252
Presne jak pise veteran, je tam moc hejblatek. Me pomohlo vsechno co se hybe, necim omotat nebo zalepit. Aby to melo tezsi moznost se hybat a rozladovat. Pak dej bacha nastav nejak hop a vystrilej vic kuli aby to sedlo, kdyz jsem to delaj ja tak to klidne na jedno nastaveni vystreli 20 kuli spatne a pak to otresama sedne do nejaky polohy a dobry.
Only in death does duty end.

Re: VFC (umarex) G28/HK417

#253
Jj ten kvadrik je přítlak. Je tam vlastně o součástku víc (přítlak) ale treba u we ak komory je to podobné. Vůlí se nebojím udělám si to přesně na rozměr hop komory. Spíš me trápí to zdvihání. Zkusím ty těžší kule.
Can am Renegade 650XXC 2019 :- D

Re: VFC (umarex) G28/HK417

#254
No jak tam něco morduješ na tom svěráku bude asi ten kvádřík. To se mi moc nelíbí,fakt se to horko těžko dá trefit na ten radius co by to mělo mít na hopgumu-leda frézu žejo,ale kde vzít. Vzal bych omegu a "něco" spáchal co by jen tlačilo dolů.Konkáva je tam skvělá,ty vůle se vychytat daj,je to pakárna ale dá se to snad. Jestli by nešlo to přepákování kompletně přestavět.Jo jen přímý nastavení odněkud kde je to nejschůdnejší bez nějakýho pružení,vůlí,dorazů atd... u inokatsu je hop vlastně v záběru pořád a to pod pružinkou-pružinka přes čípek tlačí stále na hopgumu!!! Tak to tam musíš vrazit už v tlaku a buď teda nastavuješ že máš velkej přítlak a povoluješ a nebo obráceně. No to je na hovno obojí.Páč se to chvěje pořád a při používání zima léto furt nastavuješ jak vůl. A stejně je to takový syrový,hlavně bez citu nevíš o kolik a kolikrát si na dorazu a nic se nestane. Je třeba zas jinej omot.Nevejdeš se do všech vah kulí co bys chtěl. U WE-HK MP5 je to úplně dokonalý nastavení přímo.Ten hop je dokonce velice podobnej jako má MP5 a inokatsu,jen WE to má přímo na omega váleček a inokatsu to dělá pouze perkem ten přítlak. No to moh vymyslet jenom blbec.A je to komora od ratecha. Ještě bych chápal šroubek a perkem aretovanej,ale takhle....fuj řemeslo brań se.


A ještě jsem si tam všimnul jedný věci. Je tam hopguma v půlce komory jako na tý půlce co nemá křidýlko.To je dost blbý.Já to dělám obráceně. Mám půlku komory co se tam vloží hlaveň s hopgumou a dávám to do tý půlky co křidýlko má, jako to je pevnej základ a pak teprve na to přikládám tu druhou půlku bez křidýlka.Líp se rovná pak hopguma samotná.Může se stát že to tam bude jako zmáčklý někde, přiškrcený,natočený....nebo něco. U komory inokatsu je to ještě blbější tam nejsou půlky,musíš kulatý do kulatýho, držet šroubováčkem perko a strkat dovnitř-hovno vidíš zda to jde rovně a na správný místo,kousek cukneš drbneš perko a nebo bzzííí a perko je v tahu a kde vzít další se stejnou tuhostí,jinak štelung je jak u MP5 WE přes excentr jen pákou-jednou pákou,takhle s těma navíc je to děsný.To fakt nevychytali.

Re: VFC (umarex) G28/HK417

#255
V téhle pulce to mam jen názorně, protože tam jSou drážky na čepu co drží to ramínko při zkoušení mi to furt vypadávalo. Tak jsem to fotil na této pulce s přiloženou gumou. Takže toho si nevšímej :-D
Can am Renegade 650XXC 2019 :- D

Re: VFC (umarex) G28/HK417

#260
Ahoj, po dlouhém snění se mi podařilo sehnat tuhle krásku. Vyměnil jsem hlaveň a hop gumku za ML CJ a Autobot 75, dává teď 122 m/s na 0.43g na propylenu.
Střílí daleko a přesně, takže mám radost.
Teď ale druhá stránka od začátku mě trápí double feed. Nejdřív jen nabíjela dvě rány naráz, což by mi tolik nevadilo. Pak ale zkusila opět nabít dvě naráz a myslím že tryska poskočila na kuli a zmáčkla ji do feeding ramp. Celý závěr se zasekl a zničil rampu. Řekl jsem si že to bude polohou zásobníku, v šachtě se vyklal. Šachtu jsem vypodložil, aby zásobník měl co nejmenší vůli, rampu provizorně spravil a vše šlapalo dobře bez chyby. Jenže na další akci se stalo to samé.
Takže mám otázku: je možné že by za vším mohla být vratná pružina na trysce (je dvojitá, táhne i tlačí), díky ní celá tryska nezajede do BC, ale na posledních 15mm pruží. Že by při posunu vpřed, jak není zajetá v BC nabrala kuli, odpružila se a nabrala další? Pomohla by klasická?
A druhá otázka: vyrábí někdo lepší npas do G28? Mám trysku V2, ale určitě by byla lepší min. protitlaká hlava (případně jestli padne z jiný zbraně) a npas s těsněním?
Snad jsem to sepsal srozumitelně.
Děkuju za každou radu, sám jsem v koncích
VFC G28 GBBR
Tanaka Works M700 Police
ASG MK 23
Custom TM G17

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů

cron